Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 6. heinäkuuta 2010

5.7 Ylöjärvellä

Käväistiin katsomassa Hallan uudet vauvat, ja oli ne ihania!
Mutta myös saimme vierailla hakutreeneissä, tosi kiva juttu!
Aikas hankalaa maastoa sieltä Tampereenkin suunnalta löytyy näemmä..ainakin oikea puoli oli aika viidakkoa siellä täydessä syvyydessä.
Nyt treenissä päähuomio oli siinä, että Q käyttäytyy siivosti maalimiehellä! Ja se onneksi onnistui hyvin.
Aloitus oikealta, siellä molemmilla pistoilla oli haamu, koska metsä oli aika tiheää ja risukkoa ja puunrankaa riitti.Sinne suora hyvä pisto, ja namikippo heitettiin Qn taakse, eli suora palkka, ruuan jälkeen se sai myös lelun, joka sekin aina heitettiin taakse.
Vasemman puolen ukoilla oli lähetykset suoraan, ilman apuja.
Vasemman puolen etukulma oli hiukan ylisyvä, mutta väylä oli rinnettä pitkin hyvä vaikkakin n 40 metrissä oli kaatunut puunrunko.Siinä pistolla tuli pieni epäonnistuminen, eli siihen runkoon asti Q meni suoraan,mutta ei ylittänyt runkoa vaan ajautui siitä aluetta eteenpäin.Se pisto kesti aika kauan, eli kävi varmaan aika kaukana, kunnes tuli keskilinjalle aluetta edempänä,siitä sain sen haaviini ja lähetin uudelleen.Ja pam, se lähti liikaa aluetta vasemmalle eli jo ulos alueelta, kutsuin sen sieltä nopeammin takaisin ja se aika kiltisti tulikin, siitä palkaksi namia.3. yritys, menin suosiolla syvemmälle reilusti ja se jo onnistui.Siellä myös suora palkka.
Kolmosukko taas haamuna, en oikein tiedä näkikö Q, mutta itse taisin kyllä lähettää sen jotenkin liian huitaisemalla, joten se kaarsi hiukan oikean kautta, mutta kohtuuhyvä pisto kuitenkin.Siellä se haukkuikin muutaman haukun ja kun samalla peruutti niin maalimies heti sanoi"hyvä" ,ja heitti palkan taakse.
Viimeinen maalimies:lähti jälleen epäröimättä ja suoraan tosi pitkälle, kunnes just vähän ennen maalimiestä kaartoi lievästi aluetta eteenpäin(oikealle) mutta Hanna sanoi että oli hyvä pisto kyllä, eli meni tosi syvälle, ja paluumatkalla oli nenä vielä auki ja bongasi Hannan.Siellä taas muutama haukku ja palkka kauemmas.
Kaikilla pistoilla maalimiehillä oli pressut, mutta eivät nyt maanneet ja naama jätettiin näkyviin, eli nyt ainakin sujui hyvin ilman näykkimisiä.Mun täytyy päättää mikä asento Qlle haukkuilmaisuun, olisi hyvä että sillä olisi selkeä visio mitä sen kuuluu ilmaisussa tehdä.Hanna ehdotti makuuta, täytyy pohtia!
Anyway, mua jäi jurppimaan se vasemman puolen etukulma, ja niinpä se uusittiin treenin lopuksi.Anne oli siellä valmiina kompostikehikossa, ja tässä pistossa myös kunnon ilmaisu.Ja se oli tosi hyvä, lähestulkoon luotisuora eteneminen, vauhdilla hyppäsi rungon yli, ja aloitti haukun hyvin, ja paukutti sen 30-35 ilman taukoja.Palkaksi sellainen iso pehmeä narupallo, josta se tykkäsi niin, että se piti taas hetkeksi omia..Eli uudet lelut saa aikaan vanhaa käytöstä, nythän se ei oo miesmuistiin liihottanut yksin leluillaan ,vaan koko ajan tuonut sitä maalimiehelle.Onneksi kunmminkin hetken irroittelun jälkeen se toi sitä Annelle ja leikki yhdessä.
Kivaa porukkaa sielläkin,hyvä saada vaihtelua maastoissa ja maalimiehissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti