Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Perjantai 2.7

Haunisissa Evan & Vallen sekä Teijan & Bobben kanssa.
Ensin esineruutu.Käytimme metsässä valmiina ollutta kaistaletta joka oli krepattu.Syvyys oli täysi 50 mutta leveys n 20 metriä.
Me olimme vuorossa heti Evan ja Vallen jälkeen, ja nyt en ollut itse yhtään koskenut esineisiin eli kerrankin täysin vieraat ja jo edellisen koiran suussa käytetyt.Molemmat esineet oli siellä takakulmissa, pieni littana lompakko, ja kovaa muovia oleva tekarikotelo.
Ja Qlle en tehnyt mitään ennakkovirityksiäkään, erittäin hyvin se silti lähti ja löysi nopeasti.Okay kummallakin esineellä oli vieläkin hetken harkinta sillä päässä, että tuoko vai mitä tekee, mutta onneksi aika on lyhentynyt koko ajan , eikä se vaadi mitään lisäkäskyjä.Myos kakkosesineelle irtosi varmasti ja syvälle, jopa alueen yli (Vallekin oli ehkä käynyt siellä pöpelikössä), mutta hienosti myös kun se kääntyi sieltä takaisinpäin oli nenä auki, ja esine löytyi melkoisen nopeasti.
Eli oli se taas ihan ihQu! En mä varmasti koskaan enää saa noin hyvää koiraa, on se niin innokas hommiin ja nenä toimii,edelleen vaan harmi että olen sen kanssa välillä sen verran kädetön, että edistyminen on aika hidasta.
Sieltä esineiltä sitten tottistelemaan,sekä TPHn että omalla kentällä.
Aluksi taas kyttäs Vallea, ja kontaktia sai vähän hakea.Sitten kuitenkin tehtiin pitkäkin pätkä hyvää seuraamista, ja ampumisista ei ollut moksiskaan.
Omalla kentällä otin vielä paikkamakuun, niin että Bobbe suoritti toisessa osassa kenttää ja samaan syssyyn myös SPL-kentälle tuli joku treenaamaan sakunsa kanssa.
Hyvin pysyi, ja oli rauhallinen, kaksi kertaa kävin välipalkkaamassa, ja nyt sain oltua siihen selin ilman että se olisi ruvennut mekastamaan.
Ja loppuun otin vielä eteenmenon, joka oli vauhdikas ja suora, mutta jonka valmistelevasta osasta ei meinannut oikein tulla mitään , kun Q oli jo jostain kekannut että siellä se pallo on, vaikkei sen vientiä sille ollutkaan näytetty.
Ja kaksi luoksetuloa, ekan palkkasin edestä, ja tokan palkkasin vauhdista taakse narupallolla.
Ihan hyvä treeni siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti