Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 13. heinäkuuta 2010

Kupittaan humussa 12.7

Tosi kivaa, että tokoryhmämme kokoontui välillä Kupittaalla, treenaamassa uusia häiriöitä.Ja Marjakin täydensi ryhmäämme, meitä kun olis ollut muutoin vain kolme.
Omalla ekalla vuorollamme ensimmäinen minuutti oli aika painajaista, eli kontakti oli ihan hävöksissä! Jatkoa ajatellen , jos kokeisiin mielii, täytynee mennä pelipaikalle hyvissä ajoin, ja treenata jotain pientä ensin, niin sitten siihen toivottavasti saa jo jotain järjellistä meininkiä.
Nytkin sen ekan minuutin jälkeen, se skarppasi selvästi.Otin seuraamista, niin että liikkuri käskytti, se oli aika ok, hiukan se painaa kyllä, ja taisi se jossain kohtaa edistääkin.Mutta muistaakseni palkkasin sen kunnollisesta pätkästä:-)
Liikkeestä istumista otin, ekalla avustaja naksautti heti kun pylly osui maahan, ja se olikin suht nopea( Q tosin hyppäsi naksusta pystyyn, mutta sehän ei haittaa, olihan se vapautus myös oikeastaan).Seuraava ilman naksua, nyt pysyi hyvin, mutta istuminen oli ollut hitaampi kuin äskeisessä.Ok ilmeisesti kuitenkin.
Seuraavalla hukilla otin iskunoutoa, ja Q oli aluksi kytkettynä, ihan varmuuden vuoksi:-) .Ne sujui hyvin, eli joka kerta se kääntyi heti munhun päin.Sitten myös yksi pitkän matkan kapulan palautus, ja nyt Q irti.Ja jes! Kyllä se ihan mukisematta lähti heti laukalla kapulan kanssa mun luo, palutukseen asti jopa otin.Se oli suora ja hyvä, ote oikein hyvä.Nyt maltoin kuitenkin olla fiilistelemättä, ja Zip palkkasin sen kuitenkin nopeasti narupallolla.Eli täytyy oikeasti muistaa, että ei hinkkaa palautusta( vaikka se onkin sen vahvin ja ihanin osaaminen koko tottiksessa), vaan 90 % palkkaa sen kun on kääntynyt munhun päin, välimatkaa vaihdellen, mutta ei siis koko noutoa tarvii tehdä.Sen se osaa satavarmasti sen loppupätkän, mutta just se motivaatio lähteä tuomaan mulle on se ydinkysymys!
Ja sitten otin luoksetuloa tokokäskytyksellä.Ekalla törmäsi reilusti, vaikkakin asento suora,sivulle siirtymistä ennakoi kun liikkuri sanoi käsky! uusintana, nyt palkka kun edelleen suora mutta ilman törmäystä,enkä ottanut sivullesiirtmistä.
Loppuun meillä oli vielä ryhmäpaikallaolo, ja Q pysyi hienosti! Aika oli vain minuutti, mutta halusin pelata varman päälle, ja saada palkattua sen onnistuneesta suorituksesta.
Ihan kuin siitä vielä toimiva koira joskus saadaan..??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti