Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 7. joulukuuta 2010

Tsau-hallilla, ma 6.12

Vain minä ja Nina paikalla.
GRR , jäävät liikkeet oli taas hitaanpuoleiset.Ilmeisesti häiriössä ei sitten taas osaakaan(nyt vieressä agikoira ja melkoisen äänekäs ohjaajansa)
Eli istumaan meni vasta n neljän askeleen päästä.Yritin ottaa uusiksi, mutta hienosti olen näköjään kaavoittanut Qlle että järjestys on istu-maahan-seiso, sillä seuravaksi se meni maahan.Sekään ei ollut nopea, mutta paremmin kuin istumaan.
Koko homma alusta, nyt aika ok, tosin varsinkin maahanmenon nopeus on kesto-ongelma:-(
Erikseen pelkkiä maahantippumisia, vauhti täysin eri.Sitä sitten yhdessä pohdittiin, miksei se halua liikkeenä tehdä nopsaan, kun kuitenkin osaa mennä nopsaan.Tuttu mantra, mutta treenataan treenataan treenataan.
Sitten häiriöseuraamista, ekalla sessiolla hiukan katse kääntyi pariin otteeseen, jos Nina tuli meidän vasemmalta sivulta tai suoraan vastaan, sanoen esim"täällä" Istu" tms. Q kuitenkin korjasi tosi nopeasti itse aina sen kontaktin, eikä kyllä jättänyt paikkaansa.
Toisella sessiolla sillä oli tosi keskittynyt fiilis, että "vitsi, nyt en kyllä mene lankaaan", ja se pätkä oli hyvä! Varsin tehokkaita treenejä, koira joutuu ihan oikeasti tsemppaamaan.Vielä en kuitenkaan uskalla antaa apparin heitellä leluja siinä vieressä, siihen ei olla valmiita.
Nouto, hyvin.Paitsi vähän kauempana luovutus kuin yleensä, ihan kohtuuhyvä paikka kuitenkin , ja asento suora, samoin hyvä ote kapulasta.Ja perään iskunoutoja.
Luoksetulo, se oli virheetön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti