Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 24. joulukuuta 2010

Pakkasta pakkasta

Jee, tänään vapaus koitti kello 12, eli piiiitkä työrupeama ohi.Sen kunniaksi otin heti kotiin päästyäni neljän tunnin päikkärit:-)
Nyt olis sitten kovin kiva treenailla, mutta ulkona on yli 20 astetta pakkasta,höh!
Sisällä metallinoutoa, sujui ilman virheitä, eli nopea tarttuminen,nopea paluu ja rauhallinen luovutus, ja tarpeeksi lähellä.Jostain syystä Q ottaa metskukapulan hiukan eri kohdasta kiinni kuin tavallisen, eli ei aina ihan keskeltä.Ei kuitenkaan kolisuta sitä, eikä pääkään ole vinossa, eli en ehkä rupea säätämään tuon kanssa, sama kai se jos vaikka ote on sentin verran enemmän oikealla.Just tätä kirjoittaessa muuten muistin, että sillähän on siellä vasemmalla puolella se katkennut etuhammas, johtuiskohan ihan siitä?
Anyway, hauskaa että vaikka tosi harvoin muistan treenata metallisella kapulalla, ei se ole koskaan ollut millään lailla yök tai hui Qlle,tuskin se edes huomaa siinä mitään eroa.Nouto kuin nouto.
Ja myös kaksikiloisella kapulalla luovutusta.Oikein hyvin sekin.
Ja sitten niitä maahanmenoja lelulla, alkuun jäi saalis vähän päälle, eli lähti suorittamaan maahanmenoa kyllä nopeasti, mutta rinta ei painunut alas asti.Mutta kun lelu oli mulla tiiviimmin kainalossa, niin ettei sitä näkynyt, sujui hyvin.
Ja väliin treenattiin sitä, että muutuin itse ihan passiiviseksi ja kun Q hakeutui sivulle tuli palkka, välillä heti paikalla ja välillä pidettiin jännitettä.Hyvin sekin.
Meillä vaan on turhan pieni kämppä tottistreenaukseen Qn kanssa, vähän olen kade niille keiden oma kepo on rakentanut tontille ikioman treenihallin...
Toivotaas siis hyviä talvisäitä ,että tarkenis treenata tavoitteellisesti!
Ja kohtahan se oma halliaikakin starttaa, vaikka piskuinen onkin kooltaan, niin kyllä sielläkin jotain pystyy harjoittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti