Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 28. joulukuuta 2010

Ma-illan hallitottis , Tsaulla

Hiukan haikea olo kyllä, peräti yksi vuosikymmen Tsaulla vierähti.. vaan pääsee sinne takaisin, jos hirveä hinku iskee.Agilitylle mulla nyt vaan ei ole aikaa, se on fakta, ja tokoilla voi muuallakin.
Treeni sitten:
Otin alkuun seuraamista erilaisilla häiriöillä, Marja ja Elina antoivat erilaisia "käsky"häiriöitä, eli "tänne" "maahan""istu" "käsky" jne.Niihin Q ei haksahtanut kertaakaan, vaikka Elina huuteli hiukan kauempana ja Marja seurasi meidän takana osan aikaa.
Siihen Q lankesi, että kun Elina tömisteli maata jaloillaan tai taputti yhtäkkiä, Qn kontakti herpaantui.Otettiin uusiksi sama häiriö muutamaan kertaan, ja kakkoskerrallakin tipautti ihan hetkeksi kontaktin.Lopuilla ei enää mennyt lankaan ja sain sen hyvin palkattua.Tässä se on mun mielestä kyllä koko ajan edistynyt.Lisää vaan erilaisia häiriöitä mukaan, kohta voisi olla leluhäiriönkin vuoro.
Myös henkilöryhmä, pariin kertaan.Muiden mielestä kuulemma tosi hyvin, mutta itse olen sitä mieltä , että Q oli inasen liian takana.Ok, kyse on varmaan vaan parista sentistä, ja sitä ei ehkä ulospäin näy, mutta se ei vaan tunnu siltä kun silloin kun se on just perfect.Kontakti oli kyllä tiivis, ja se tosiaan kuulemma näytti oikein siistiltä ja korrektilta, mutta en tiedä..Se on ainakin tullut todistettua, että jos mulla on lelu "taiteen sääntöjen mukaan" vasemmalla olalla, tai liivin sisällä vasemmalla puolella, Q valuu liian taakse.Edelleenkään ei paljoa, mutta fiilis mulla ei ole sama.Jos lelu on oikeassa taskussa homma sujuu.Silloin magneetti on oikealla kohdalla, mulle vaan on hankalampaa palkata se oikein heittämällä lelu kello 10 kohdalle ilman että kroppa vääntyy..aina on jotain:-)
Juoksuseuraamista, paikka hyvä, mutta inasen oli pompahtelevaa alussa.Hidas seuraaminen hyvin.
Nouto.Siinä mulla oli taas tarkoitus palkata kun se odotti lupaa..Ja se odottikin kyllä nätisti, mutta kun sanoin Zip ja otin Wubbakongin, se vilkaisi lelua, mutta noutokapula vei voiton.Annoin sen tulla luovutukseen asti, mutta en palkannut.
Toistolla odotti lupaa, ja annoin sille Apport-käskyn, loppu hyvin.Ja vielä yksi iskunouto perään.
Elina ehdotti, että niinä kertoina kun se on adottanut nätisti lupaa, vois suoraan ottaa sen tavallaan iskuna, eli palkka vauhdista.Voisi sitä kokeilla, ja luulen että oon varmaan niinkin tehnyt, vaikka en varmaksi muistakaan.
Ja jossain välissä pohdittiin yhdessä meidän jäävien ongelmia.Istuminen on kuulemma suht hyvä, mutta maahanmenemisessä sillä on koko ajan ajatukssissa vaan eteenpäin pyrkiminen, eli itse liikkeessäkin se ikään kuin "kauhoo" etutassuilla itseään vähän eteenpäin hinaten.
Elina ehdotti että voisin laittaa Qn peruuttamaan, ja siitä liikkeet.Ja ne sujuivatkin paremmin.Nyt siis vaan temppuina nuo liikkeet jonkin aikaa.Hyvää oli se, että Q syttyi noihin peruutusjuttuihin, se oli jotenkin aika täpinöissään kun oli jotain uutta.
Vielä treenin lopuksi otin parkkiksella luoksetulon, ja tällä kertaa se ei törmännyt.Palkka edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti