Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kotona puuhastelua

Ulkona hirmuinen pakkanen, lisäksi työt rassaa..joten kunnon treenailuun ei ole juuri riittänyt aikaa viime viikkoina.
Kotona kuitenkin jotain touhuttu, mm
"esineitä": muutamaan otteeseen.Jätin Qn keittiöön istumaan, ja kävin kätkemässä olkkarin puolelle 3 tai 4 esinettä.Käsky "esine" ja treenin tarkoituksena vahvistaa A) että pitää hakea kaikki ennen kuin saa palkkaa
ja B) että myös ihanaiset pehmolelut yms "härpäkkeet" myös tuodaan kiltisti suorinta tietä ilman omaviritteistä leikkituokiota.
Nämä onnistuivat kaikki hyvin.Ainoa huvittava puoli oli, että koska kämppä on tietty väärällään kaikenlaista roinaa, Q joutui puntaroimaan , onko tämä "esine-esine" vai ei.. eli välillä esineitä tuli rutkasti enmmänkin kuin se määrä mitä olin kätkenyt, mutta hauskaa oli molemmilla.
Ja vauhdista , sekä juoksulla, että käppäilyllä, ollaan treenattu maahan "tippumisia".Vähän kajastaa valoa tunnelin päässä, ihan kuin ne olisi nopeutuneet, mutta ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Joka tapauksessa olen palkinnut systemaattisesti vain nopeimmat, eli kyllä se on selvästi yrittänyt tsempata.Välillä tietysti Kuuramaiseen tyyliin, siltä palaa käämit kun en palkkaakaan , ja silloin se käy kuin hyeena kimppuun astuakseen mua.Nyt kun mun toleranssi tuon suhteen vaan on kertakaikkiaan ehtynyt, ja olen aidosti sille hikeentynyt, on käytös onneksi laantumassa.Sitkeästi otus kuitenkin aina välillä jaksaa yrittää..
Ja vielä en ole saanut aikaiseksi, mutta pohdinnassa on opettaa Q kiertämään puita tai tolppia, ja ottaa niitä stoppeja sitten siihen yhdistettynä.Tosi moni treenaa niin(varsinkin bortsutyypit), joten kantsii sitä varmaan kokeilla.
Kuka vaan putsaisi mun kalenterin tästä kauheasta työrupeamasta, että ehtsinin joskus jotain treenata
nimimerkki ennen joulua 16 päivää töitä putkeen ja ylityötunnit paukkuu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti