Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 2. joulukuuta 2010

Torstai 2.12

Illalla vaihteeksi kun sakujen kenttä oli tyhjänä, kokeilimme jääviä liikkeitä siellä.
TPHn kentällä oli hirveästi happeningiä ja parkkiksellakin trafiikkia.
Otin jäävät liikkeet kuitenkin tarkoituksella mahdollisimman siinä reunassa, joka oli lähimpänä häiriötä, ja liikkeiden suunta myös sinne.
Ja ne sujuivat hyvin, jes! Nyt se selkeästi osaa , eikä joudu arpomaan mikä liike kulloinkin on kyseessä.Tai ainakin nyt siis näyttää siltä, sillä se on tehnyt ne oikein kuitenkin noin parissa kymmenessä eri paikassa, eli on yleistänyt selvästi liikkeet.
Toki vireystilasta tai kisoissa palkkaamattomuudesta johtuvassa epävarmuudesta/yliyrittämisestä voi tietty virheitä syntyä ,mutta ainakin tällä hetkellä iloitsen, että ne sujuu:-)
Jäävien jälkeen(nyt muuten merkkasin ja palkkasin jokaisesta oikeasta suorituksesta), luoksetulo , olin jättänyt Qn istumaan.
Tää on ihan itseaiheutettu ongelma, eli se törmäsi taas, mutta kun mua ei jaksa se harmittaa.Vielä.Vauhti hyvä, asento tosi suora ja sopivan tiivis, jarrut vaan ei ihan pitäneet..
Ja nouto, eka vauhtinoutona.Ja lopuksi vielä iskunoutoja n 5, hyvin!
Mutta pitänee edelleen vahvistaa sitä odottamista ennen kuin saa luvan noutoon.
Ja seuraamista myös, hitaassa osuudessa taisin liioitella , Q melkein istahti, eli ei hyvä idea kävellä ihan niin hitaasti.Juoksuosuus tosi hyvä.Ihan lopussa, kun otin aikas pitkän pätkän, mietin valuiko se ihan inasen.Pää tuntui kyllä siinä kainalossa, mutta oisko se ollut n 5 cm taaempana, joka tapauksessa vire oli hyvä, ja kontakti myös.Mutta täytyy tarkkailla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti