Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Kummallista..

Oikeasti vähän kummallista, mutta Q menee juoksusta maahan paljon ripeämmin kuin normikävelystä.Sinänsä kivaa, että ylemmissä luokissa ei sitten ehkä ole niin takkuista jäävien kanssa, mutta kun se alo-luokkakin pitäisi ensin suorittaa:-)
Ja selkeästi Q on välunut hiukan turhan taakse mun makuuni seuraamisessa! Ero on hiuksenhieno, mutta silti! Nyt siis skarppi pitää olla, ettei koskaan vahvista väärästä.Parkkiksella taas pikku pätkä, ja tempot oli tosi hyvät, samoin käännökset , ja myös sain palkattua oikeasta kohtaa tavallisessa seuraamisessa.Heitin nyt lelun aika reippaastikin eteen, Qlla ei toistaiseksi juurin ole ollut ongelmana että se edistäisi, aika hyvin sillä on käsitys kuitenkin missä kohtaa kuuluu olla..joten vois vähän aikaa palkata selkeästi eteen, eikä niinkään viistosti sivuun.
Olen jo hetken pohtinut, pitäisikö oikeasti ruveta treenaamaan tokoa, vaikka ei koskaan aikoisikaan kisata siellä ylemmissä luokissa.Tulis kuitenkin treenattua vaihtelevammin, eikä kävis niin puuduttavaksi koiralle ja itselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti