Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Haku su 5.12

Isosuolla.
Treenisuunnitelma: tyhjä-tyhjä-löytö-löytö-tyhjä-löytö.
Aloitus vasemmalta, ja tyhjät (jotka molempiin etukulmiin) käytiin maalimiesten toimesta tallomassa hienon tyhjän piston mallisesti just ennen kuin Q tulee alueelle.Toiveena tietty, että oikean puolen tyhjä onnistuisi ilman väärään suuntaan kääntymistä.Kahdella ekalla löydöllä haukkuja vain 5-10, mutta viimeiselle vaadittiin 30.(siellä palkaksi Wubbakongi).
Miten sujui?
Eka pisto vasemmalle oli todella oppikirjapisto, oikein hyvä tyhjä! Palkkasin namilla.Kakkonen , tyhjä oikealle, ei onnistunut ei! siis ekalla yrittämällä..vaan kääntyi pahus taas sinne oikeaan, eli väärään suuntaan!KUINKA se voi olla niin vaikeaa!!
Otatin sen piston uusiksi.Ja vaikka Q huomasi ja näki seuraavan maalimiehen matkalla piiloon vasemmalle, niin kun hetken odotin, ja sitten lähetin,niin Jes!! se teki nyt hienon tyhjän, ja kääntyi alueella eteenpäin.Kehuin kun se oli kääntynyt ja jatkamassa sinne minne pitikin, plus palkkasin kun tuli pistolta.
Kolmospisto, ja siis eka löytö, oli suora ja hyvä, ei mitään moitittavaa.Ja uusi maalimies oli yhtä mukava kuin tututkin..
Nelospisto oli oikein onnistunut L oikealla puolella!! Eli ehkä edellisellä pistolla sai hyvin vahvistusta mikä oli oikea tapa.Joten siinäkään ei ollut mitään korjattavaa.
Viitonen, tyhjä; lähti taas kauniisti syvälle ja suoraan, sekä kääntyi aluetta hienosti eteenpäin.Olinkin jo supertyytyväinen,kunnes jäin ihmettelemään missä se viipyy.Eli oli pistolla ihan turhan kauan, ja varmaan on etsinyt siellä takarajalla eestaas eikö muka mistään löydy ukkoa.Tuli kuitenkin ulos sieltä pistolta juuri siellä missä pitikin,että loppujen lopuksi aika ok.
Sieltä kun se tuli, näki että rupesi väsy jo vähän painamaan tassuissa, erittäin raskas keli kyllä koirille painaa siellä lumikinoksissa.
Joten viimeisessä lähetyksessä se lähti ok, ja kääntyi ok aluetta eteenpäinkin, mutta sitten se stoppasi ja tiiraili sieltä minua.
Kun olin vaan ihan hiljaa, ratkaisi se asian onneksi hyvin, eli jatkoi töitä, ja eteni vielä aluetta eteenpäin, ja oli tulossa vissiin takaisinpäin pistolta kun joutui vielä uudelleen koukkaamaan vähän syvemmälle ja löysi.
Ilmaisukin oli onneksi ok, vaikka väsytti.Hiukan siinä kymmenennen haukun kohdalla Anu oli innostanut ja vielä kun olin saapumassa piilolle, ihan niin kuin sovittiinkin.Eli että vaikka väsyttää, pitää jaksaa ilmaista, mutta oltiin valmiita tukemaan sitä siinä.
Ja palkaksi leikkiä, ja Q tuntui kyllä oikein tyytyväiseltä oloonsa.
Aina suht säännöllisesti täytyy laittaa väliin näitäkin treenejä,missä mennään jo vähän koiran mukavuusalueen ulkopuolella.Mutta saa se varmasti hyvää vahvistusta siihen, että kannattaa, sillä lopussa aina saa ison palkan kunhan vaan jaksaa yrittää..Joten toivotaan , että näin onnistuis rakentamaan sitä kestävyyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti