Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Haku tiistai haunisten tunnelin suulla

Pikaiset treenit kolmisin, minä & Anu & Heli.
Yhteensä 7 pistoa, aloitus kerrankin vasemmalta.Ekat kuusi otin haamuina, aina kaksi kerrallaan, ja piilot oli tietty limittäin.Kaikissa maastopressut.
Ilmaisuja vaadittiin kumulatiivisesti, eli 1.: 2 haukkua 2.: 4 kpl 3.: 8 kpl 4.: 16 kpl. 5.: 3 kpl 6.: 30 kpl ja viimeinen 5 kpl.
Ja vimppa oli suora lähetys ilman haamuilua, maalimies oli vain 20 metrin syvyydessä.
Treeni sujui tosi hyvin ,eli pistot oli suoria ja määrätietoisia.Löysi hyvin , ja aloitti haukut hyvin.Pitkässä ilmaisussa siltä meinasi hiukan usko loppua, eli oli jo vähän kimittävää loppua kohden , ja piti pieniä taukoja.Jatkoi kuitenkin itsenäisesti, ja kyllä se hyvin keskilinjalla kuului.Tauotkin oli tosi lyhyitä, eli jos olisi ollut kisa, niin hyvin silti olisi saanut edetä itse ohjaajana matkalla piilolle ( ainaski luulen..)
Viimeinen oli ansa, arvasin että se vetää sinne täyteen syvyyteen..ja niinhän se teki.Eli sinne meni, ja aikansa pyöri siellä etsimässä.Pyysin sitä jo takaisin uutta lähetystä varten, mutta ei halunnut tulla, vaan jatkoi etsimistä.Lopulta kun oli paluumatkalla, sai hajun ja löysi.
Eli motivaatio löytää on kohdallaan , ja nenä oli auki vielä paluumatkalla.Mutta pitää muistaa laittaa niitä maalimiehiä myös lähelle ja keskiväliin, nyt Qlla on selvä missio " täyteen syvyyteen, sieltä se löytyy". Toki ihan hyvä ajatuskupla, mutta kyllä ne ukot siitä matkan varreltakin pitää noukkia:-)
Hyvä treeni joka tapauksessa, ensi kerralla lyhyt, esin 2-3 ukkoa, mutta yhdellä pitkä ilmaisu( 50 haukkua).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti