Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 4. kesäkuuta 2010

Haku torstai 3.6

Lemmikkieläinten hautausmaan maasto.
Nyt otin treenin niin, että aloitettiin alueen takaosasta, ja maalimiehet haamuilivat molemmin puolin kolme kertaa, eli yhteensä 6 pistoa.Ja maalimiehet olivat siis siirtyviä.
Treeni aloitettiin sitten oikeasta etukulmasta.Siellä alue oli n 40 metriä melko aakeaa laakeaa(hiukan kaadettua risukkoa kylläkin) , ja sitten alue jatkui tiheään metsään vielä n 20 metriä.
Vasemmassa etukulmassa oli kompostikehikko, jossa maalimies sisällä.Muuten maalimiehet oli pressun alla. Vasemmalla alueen kolmas piilo oli niin, että koiran piti ylittää kallio ja sen jälkeen taas jatkaa metsään (melko harvaan puita, mutta silti siis maastomuutos).
Ja treeni sujui kyllä hyvin! Ekalla (koska maalimies oli haamuillut siinä metsän reunassa , ja siitä oli erityisen tuore muistijälki, sillä sinnehän se lähetettiin heti ekaksi),Kuura hetken himmasi juuri siinä metsän rajalla, ja pyöri, kunnes lähti sinne taakse, eli ratkaisi hyvin.Tässä ja muissa sen pistot oli suoria, ja se eteni jopa hieman syvemmälle, kuin missä maalimies oli.Löysi hyvin, ja aloitti haukun heti.Ai niin paitsi viimeisellä hetken hengähti, kun vähän jo taisi väsyttää.
Ilmaisuissa eka oli lyhyt, kakkonen umpparissa pitkä( ehdin melkein vierelle) kolmonen ja nelonen melko lyhyt, viitonen kunnes ehdin piilolle ja viimeisellä riitti muutama haukku.
NYt ensi kerralla voisi olla ehlä jo laatikoita(vähän riippuen tuulesta) ja loppuun taas suoria.
Ja myös hämypiiloja matkan varrelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti