Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 3. kesäkuuta 2010

Haunisissa pikatottista torstai-aamulla

Heitettyäni Edenin eskariin, keksin että koukkaankin kentän kautta treenaamaan ihan nopsaan pari juttua.
Nää tehtiin: Seuraamista, ja nyt muistin palkata siitä, kun mun pysähtyessäni se istui, näitä pari pätkää ja menivät hyvin.
Luoksetulo, makuuasennosta, ja tänkin tein nyt loppuun.Eli tuli tosi hyvin ja suoraan, käsky sivulle, joka sekin oli ihan perfekt asento ilman mitään korjaamisia.Siitä palkka, narupallo. Sivullesiirtyminen voisi tietty olla vielä sähäkämpi, mutta siinä ehkä täytyy ottaa huomioon sekä Kuuran temperamentti,että sen valtava koko, eli ei siltä oikein oo reilua odottaakaan mitään bortsukieppiä.Mutta siis joka tapauksessa, se oli ihan hyvä.
Liikeestä istumisen otin kertaalleen, siinä palkkasin tällä kertaa jo parin askeleen jälkeen, kun se oli kerran mennyt nopeasti oikeaan asentoon.
Ja vielä pätkä seuraamista, suoraa, ja siitä vauhdissa palkka eteenpäin.
Vielä hetki heiteltiin uutta konginarupalloa, joka siis oli ekaa kertaa käytössä.Maksoi 13.90 ja niin vaan siitäkin mulle jäi naru käteen kun Kuura hetken kiskoi.Vähänkö ärsyttää!! Mulla on nyt käynyt tosiaan niin, että se on yksi treenikerta per narupallo säpäleiksi.Tuon ostin kun myyjä kehui, että se sentään kestää, kun siellä on se metallilenkkikin estämässä narun pulpahtamista ulos.Iloisesti kuitenkin tuli metallikiekkoinenn kaikkineen ulos, ja taas oli lelu vainaa:-(
Nyt on varmaan ihan pakko hankkia jostain niitä maagisia Tuukka-Palloja.Tosin hiukan mua epäilyttää voiko nekään kestää tuon otuksen leukoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti