Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 10. kesäkuuta 2010

Haku 10.6 ,Suopohja

Aikas hankala maasto vasemmalla puolen, oli kohtuullista noin 40 m syvyyteen, mutta viimeiset 20 m oli todella ryteikköistä.Ja alue oli siis ylisyvä molemmin puolin.Otinkin siksi maalimiehet haamuilemaan siihen minne asti näki, ja perääntyivät siitä piiloille.Aloitus oikealta , meillä taitaa muuten olla tapa useimmiten aloittaa oikealta??
Treenissuunnitelma:
Yhteensä 6 maalimiestä, ja otan aina kaksi kerrallaan haamuilemassa, lähinnä just siksi kun maasto oli niin hankala.
1. tarkoitus olla L, eli haamu siirtyy eteenpäin hieman. Lyhyt ilmaisu.Kaikki loput suoria, eli vain yksi L
2. matkan varrella tyhjä hämypiilo, kompostitynnyri, maalimies kuitenkin täydessä syvyydessä,lyhyt ilmaisu
3.suora,lyhyt ilmaisu
4.suora,pitkä ilmaisu
5. ja 6. suora,lyhyt ilmaisu.
Miten sujui?
Eka L muuntui Kuuran päässä suoraksi, sillä se lähti suoraan , mutta oikaisi linjansa piilolle.No ei sitä oikein voi moittiakaan, jos kerran nenä oli auki!
Muutkin pistot oli hyviä, suoria ja syviä.Aloitti ilmaisun nopeasti, paitsi kahdella viimeisellä hetken kesti aloittaa.Se taisi olla aika kuitti, ilma oli näet aika painostava, ja se nelosen ilmaisu kesti vähän yli 40 haukkua, jos oikein laskin.Sielläkin ilmaisu oli hyvä, paitsi loppua kohden sävy saattoi olla vähän kimittävämpi.Hyvä rytmi kuitenkin, eikä tainnut pitää mitään taukoja.
Joten olin tyytyväinen päivän suoritukseen, varsinkin kun toi "seksipeto" on ollut muuten ihan kuutamolla paripäivää..Hyvä ettei kuitenkaan haitannut maastotreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti