Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Tiistai 8.6

Aamulla kurvasimme Hepokullan jalkapallokentän kautta, ja otin siellä pikkutreenipätkän.Aivan uusi paikka siis, ja melko paljon hälinää ympärillä, eli kahden vilkasliikenteisen tien risteyksessä, ja paljon ulkoilijoita pyörätiellä.
Tein taas lyhyesti rituaalin , eli Q maahan, ja siitä "tehdäänkö tottista , vapaa" ja siitä seuraamiseen.Ekan kymmenen askeleen jälkeen skarppasi selvästi.Ihan alussa paikka oli oikea, mutta katseella pälyili kentän reunassa olevaan metsikköön.Kun kuitenkin tarjosi katsekontaktia, ja syttyi siihen seuraamiseen, palkkasin.
Otin tänäänkin liikkeesti istu ja maahan , kummatkin oli hyviä. Vielä vähän seuraamista, ja käännöksiä palkkasin ja pysähdyksiä myös, kuitenkin viimeisellä pätkällä vauhdissa.
Parhaaksi tottispalkaksi on nyt tainnut Q valita narupallon, ja mikäs siinä, nykyään kun se tuo sen takaisin:-)
Päivällä kävimme myös jäljestästämässä,vaikka aika kuumaa olikin ja kuivaa.
Selvästi janasta Qlla ei ole mitään hajua,mutta kohtuuhyvin se jäljesti.Kaksi kulmaa meni hyvin, ja kepeistä 1., 2. 3. ja 6. oikein kivasti, nelosen ja viitosen ohi se porhalsi.Yritin sitä vähän painostaakin niitä ilmaisemaan, mutta kun ei niin ei.Otin sitten itse kepin ylös, ja näytin että "haa minä löysin, sulle ei tipu palkkaa", mutta en tiedä onko toi tapa kovin järkevä.Kuutosen eli viimeisen kyllä sitten se nosti, että saattoi jopa olla hyödyksi, mene ja tiedä.
Nyt sitten täytyy opiskella ja muistella, että mitenköhän ne janat pitikään opettaa.
Ja onneksi se nytkin kyllä löysi jäljen ja lähti ajamaan sitä oikeaan suuntaan, mutta kyllä siitä silti huomasi ettei se osaa janaa, vaikka se oli niinkin lyhyt kuin 10 m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti