Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 21. kesäkuuta 2010

14.-20.6, kiirettä pukkaa

Ei ehdi notkua netin ääressä, niin jää päivittäminen välillä vähän vajaaksi..
Mutta hajanaisia muistikuvia:
Tottiksessa:uutena juttuna treenasin iskunoutoa, eli rikotaan Kuuran vahvat mielikuvat kapulan kassa karkaamisesta.Tuntuu toimivan kivasti ,eli tätä aion jatkaa.
Lisäksi sain maanantain treenin jälkeen ajateltavaa Elinan kanssa puheltuani, ja vielä Annenkin kanssa sain vähän saman suuntaista palautetta,eli pitää vahvistaa Kuuran kontaktinottoa.Siinä sitä työsarkaa riittääkin! Huoh!! Mutta oikeasti , se on varmaan ainoa keino päästä suoritusvarmuuteen tuon kanssa,eli jos jotenkin voin uskoa, että se kentällä hakee vain huomiotani, että mitä se saisi tehdä tottista, niin liikkeet kyllä se jo suurin piirtein osaakin, tai ainakin niiden viimeistely ei oo se vaikein juttu..
Haku: ekan kerran treenasin niin, että kaikki maalimiehet olivat valmiina, eikä mitään apuja annettu.Viidestä pistosta kolme oli tosi hyviä ja suoria, mutta kaksi jouduin uusimaan.Eli ekalla lähti heti vinoon, ja nelosella puolivälistä kurvasi aluetta eteenpäin.Hyvää kuitenkin se , että lähti varman oloisesti ja löysi hyvin, sekä antoi "tehdä korjauksen", eli palasi suht suosiolla luokseni, ja uudella lähetyksellä pistot onnistui.Mutta edelleen siis on tarpeen vahvistaa sitä suoraan menemistä, eli varmaan muistikuvia ja hajunhakuja/haamuja..Ilmaisut se aloitti heti, jopa maakuopalla, ja niiden sävy oli hyvä:Otin kuitenkin kaikilla tosi lyhyet( n viisi haukkua), sillä treeniä oli muuten vaikeutettu.
Ja esineruututreeninkin tein jossain välissä.Löytää hyvin, mutta pitää muistaa treenata niitä lähiesineitä myös!
Ihanaa kohta alkaa loma, jospa sitten kerkeäisi jäljestämäänkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti