Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Esineitä

Sunnuntai-illalla myöhään vielä pikaisesti Haunisiin treenaamaan esineitä.
Ei apuja, vaan esineet oli valmiina.Kolme kaistaletta, aloitus oikealta, ekalla esine 5o metrissä, kakkoskaistaleella n 15 metrissä, ja kolmosella taas n 40 metrissä.
Hyvin se pysyi kaistaleilla, ja eka esine löytyi alta aikayksikön.Siellä se kuitenkin hetken seisoi esine suussaan, jälleen :-( , mutta ilman kehoitusta n 10 sekunnin päästä toi, ja ihan hyvällä vauhdilla.
Kehuin tietysti, mutta en välipalkannut.Kakkoselle lähti ehkä hitusen empien, eteni kaistaleen taakse, ja palasi mun luo.Uusi lähetys, ja nyt löysi nopeasti, ja myös toi nopeasti.
Kolmoskaistaleelle lähti mun mielestä taas hyvin, mutta siellä sillä oli kyllä sijaistoimintaa, eli kävi merkkaamassa pensaan ja nuuhki sitä.Uusi käsky "esine", ja muistui mieleen sitten mitä oli tekemässä, joten se löytyi ja toi mulle reippaasti.Kolmannen esineen jälkeen palkkasin narupallolla, ja se oli ihan tohkeissaan, eli onneksi lopetus sujui kumminkin hyvin.
Joten paljon hyvää, mutta ei ihan perfect.
Koko hössäkkään meni aikaa n kolme minuuttia, eli sikäli se teki töitä hyvin, ja huomion arvoista sekin, että nyt kaikki kolme oli ilman apuja siellä jo valmiina.Eli ei paha.Mutta ensi kerralla täytynee pistää bileet pystyyn ja heti ekasta esineestä, se ei ehkä kumminkaan oo vielä valmis tuohon palkkaamattomuuteen.
Ja positiivista että ei enää huitele esineiden kanssa missä sattuu, eli palautus on suht varma, mutta outoa toi hetken mietintätauko ennen kuin se lähtee palauttamaan.Ja kun ei sitä oikein voi kehua "hyvä"hihkaisullakaan kun se paikallistaa esineen, kun silloin se saattaa innostua lällättämään sen esineen kanssa.
No pohditaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti