Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Mölli bh

Joopa, olihan se tiedossa että tarvitsemme vielä treeniä, ja paljonkin,mutta kiva kokemus sinänsä.
Tosi kivasti Heli ja Elina oli homman järjestäneet, ja jopa tuomari oli ihan "oikea",eli Impilän Jorma.
Alussa koirat kaikki riviin ,aivan kuin kokeissakin, ja luoksepäästävyydessä sekä siruntarkastuksessa Q oli ihmisiksi.Hienoa ettei myöskään möykännyt kun aika pitkään siinä meitä istutettiin.
Pariksemme saimme Mariannen ja Sulon, eli Q oli kyllä ihan turhan kiinnostunut Sulosta ,varsinkin alussa.
Kaavion ekat 25 askelta oli aikas hirveitä, eli kyllä Q pysyi kutakuinkin oikeassa paikassa, mutta kontakti oli ihan hukassa, se vaan kuikuili sitä paikkamakuussa olevaa Suloa.Kun sen ohi päästiin, oli ihan hyväkin pätkä meillä.Eli loppuosa pitkää suoraa, ja tempomuutokset oli ihan hyvän tuntuiset(vai oliko siinä hitaassa kävelyssä niin, että tein sen jopa vähän turhan hitaasti, ja Q jäi inan taakse, en muista), ainakin juoksuosuus oli hyvä, eikä pomppinut.L.n molempi käännös oikeaan ihan hyvä, samoin muisti pysähtyä ilman lisäapuja kun oli pysähdys sen lyhyen sivun keskellä.Siinä muistaakseni palkkasin narupallolla.
Kun lähestyttiin henkilöryhmää, laittoi Kuura ihan lekkeriksi.Sain sitä nyppästä, mutta en siltikään saanut sitä oikeaan mielentilaan.Jotenkin se kahlattiin, mutta siinä sai hävetä kyllä..
Liikkeestä istu meni hyvin, joten kiva kun sain sen siitä vilpittömästi palkittua, siinäkin se oli kyllä kuulemma katsellut Sulon suuntaan, mutta muuten oli ihan rauhassa.
Liikkestä maahan on meillä sen verran vielä kesken , että otin luoksetulon suosiolla niin ,että käskin sen perusasennosta maahan, ja siitä lähdin.Pysyi hyvin, ja tuli lujaa.Tuomari sanoi, että hiukan törmäsi, mutta ei se kyllä mun mielestä törmännyt! Lujaahan se tulee, ja tosi liki, mutta himmaa just ennen, eli se oli kyllä mun omaan makuun ihan hirmuhieno ja suora, ja siitä palkkasin taas narupallolla.Enkä tietenkään taaskaan ottanut sitä perusasentoon, ensi kerralla on kyllä ihan pakko muistaa!
Muita huomioita tuomarilta; eli ensinnäkin pidin narua oikeassa kädessä, pitäisi muistaa laittaa vasempaan.Ja täyskäännöksissä teen kaarroksen, pitäisi olla terävämpi, ja siinä kuulemma koira painaa.No onko ihme, huomasin meinaan siinä lähestyessäni, että kääk eihän me osata täyskäännöstä, kun mulla on ollut aikeena opetta se kiertämään takakautta, ja se on vielä lähinnä ajatuksen asteella:-) mutta hyvä, että se sentään kohtuusiististi kääntyi vierelläni.
Ja kaavion jälkeen ei tulla viistosti hölöryhmään, vaan tehdään kulma lähtöpisteen kautta.Joo enpä ollut tullut ajatelleeksi.
Ja nyt sitten iski kyllä hinku taas treenata, treenata ja treenata! Ainakin hölöryhmää oikeasti säännöllisesti! Ja keksiä siihen joku superpalkka.
Lisäksi seuraamisessa voisin treenata ,että ohitamme melko läheltä paikkamakuussa olevaa koiraa, nyt meinaan mun mielestyä Impilä otatti suoran lähempää kuin yleensä, vai kuvittelinko vain?
Loppukommentit Kuura jaksoi kuunnella ihan hienosti, ja kun arvostelu oli ohi, niin hihkasisn ZIP ja palkkasin vielä innokkaasti narupallolla.Hyvä että siinä se taas syttyi, ja oli ihan mielissään, joten tuskin se kovin latistava kokemus sille sitten kuitenkaan oli:-)
Mutta reeniä siis lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti