Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Maanantain 21.6 toko

Kuura oli aikas kivalla moodilla tällä kertaa.
Aloitin henkilöryhmällä.Ajatuksena siis takaperin ketjutus..tämän kerran pätkä alkoi lyhyen sakaran päästä.Siis pari askelta seuraamista, pysähdys, liikkeelle ja ryhmään.Eka pysähdys oli huono, eli pompsahti jotenkin liian eteen, joten aloitus uusiksi.Se sujuikin sitten jo mallikelpoisesti.Otin ryhmän vielä erikseen uudelleen, ja edelleen se piti hyvin kontaktia, ja mikä parasta , oli oikeaan kiertäminen myös tiivis. Mutta unohdin palkata sen superyllärillä, nyt palkka oli narupallo.Pitänee muistaa se mun kenkä tai Crocsi, että sen vire aina nousisi ryhmää lähestyttäessä, että jee siellä on se ihan Superpalkka.
Sitten seuraamista, niin että muut antoi häiriökäskyjä, kuitenkin kohtuudella, eli ei mitään kauhean "riekkuja". Se meni kanssa ok, muutaman kerran se vilkaisi muita, varsinkin jos häiriö oli kimakampi, tai "seuraa" -käsky terävästi.Hyvä kumminkin, että se heti itse haki uudelleen kontaktin, eli se ei jäänyt rypemään siihen häiriöön, eikä kadottanut paikkaansa.Tätä siis kannattaa muistaa pitää ohjelmistossa, tuntuu auttavan häiriönsiedossa, eli nyt oli jo paljon paljon parempi kuin esim kuukausi sitten.
Seuravana vuorossa oli iskunouto, ne oli hyviä, selkeästi sen into kääntyä kapulan kanssa välittömästi mun suuntaan on noussut.Edelleen palkkasin heti kun kääntyi kapulan kanssa munhun päin.Näitä ehkä viisi tai kuusi toistoa, ja vire sen kuin nousi..
Luoksetulo niin kuin alo-luokassa tokossa, ja käskytyksellä.Ihmettelin kun olin jo käppäillyt yli 30 askelta, että miksei kukaan sano "matka riittää" ja käännyin sitten itse, huomatakseni että Q oli noussut seisomaan :-(
Sanoin sille, että ei käy, otetaas uusiksi, ja menin takaisin, ja koko homma alusta.Nyt se oli tosi hyvä, eli odotti tikkana, lähti vasta käskystä, tuli hirveää vauhtia, himmasi just ennen, ja asento ihan perfect.Nyt muistin taas välillä palkata siitä, viime aikoina kun on tullut viljeltyä palkkaamista vasta perusasennosta.
Ja ihan lopuksi paikallaolo, Hero oli naapurina, tosin istumassa.Palkkasin myös maahanmenosta.Q pysyi hyvin rauhassa, oli kyllä aika tikkana, mutta ei äännellyt, eikä ottanut häiriötä mistään.Aika oli ehkä minuutti, ja pysyi loistavasti vielä kun olin siirtynyt sen sivulle, ja kun odottelimme vielä, että Jonna ja Heroki oli valmiita.
Joten Q oli taas kerran ihan ihqu, täytyy hetki ihan fiilistellä:-)
Taas tänään tuntuu, että voisi harkita jo bh-koetta tai tokokoetta.Saas nähdä sitten seuraavien treenien jälkeen, onko mieli muuttunut..
Ja niin, tarttis bongata jostain joku möllikoe!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti