Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Ma toko Liedossa 7.6

Nyt on kyllä tullut treenattua sen verran ahkeraan, etten enää kaikkea taida muistaakaan, tai ees jaksaa kirjata ylös..
Kuitenkin jotain muistikuvia:
Päätin treenata alussa pk-kaavion, mutta vähän lyhennettynä, ja sitten oli tarkoitus palkata siitä lyhyen sakaran pysähdyksestä..Ja siitä edetä henkilöryhmään, jossa olisi ylläripalkinto.
Miten sujui: joopatijoo. Alun suoralla tuli pikku takku, kun Qlla herpaantui kontakti, se kun kiinnostui edessä olevista agilitykoirista.Okay, se on sille suuri häiriö, mutta täytyyhän sen silti pikkuhiljaa oppia, ettei se voi valita pitääkö kontaktin vai ei!Joten aktivoiva nyppäisy, joka meni sillä tavoin "reisille" etten mä saanut sitä pahuksen narupalloa kiskastua sieltä taskusta!! Eli ei sitten tainnut sanan varsinaisessa merkityksessä olla kovin "aktivoiva", mutta lopputulos oli kuitenkin tosi hyvä.Eli siitä kun lähdin uudelleen, niin johan pysyi kontakti, ja seuraaminen oli tosi tosi hyvää koko matkan, erityisen ihastunut olin itse käännöksiin( paitsi siis edelleen täyskäännös on vaiheessa). Mutta kun pysähtymisen hetki koitti, meni siinä kohtaa selkeästi Qlla releet, ja se kävi riekkumaan ja hyppimään. Eli tää mun pitää muistaa korjata ihan lähitreeneissä.Siis ennättää palkata se pidemmän pätkän jälkeen kun se vielä toimii hyvin.Nyt se selkeästi yritti komentaa palkkaansa.Kun sain sen siitä järjestykseen, otimme hölöryhmän.Ryhmässä oli tosin vain kaksi, mutta se sujui hyvin, ja palkkasin Q,n siten että annoin mun treeniliivin sisältä sille mun Crocsin.Tais olla aika makea juttu Q.n mielestä..Ryhmä vielä toistamiseen, ja sehän oli tietysti ihan superhyvä!
Samalla treenipätkällä otin vielä jäävistä liikkeistä istumisen ja makuun.Hyvä kun oli apuohjaaja naksuttamassa.Istuminen oli kuulemma ihan nopea, eka liikeestä maahan oli hidas.Marja kuitenkin toimi juuri oikein ,eli naksautti vasta kun oli myös rinta maassa.Tämä otettiin vielä uudemman kerran, ja nyt se oli paljon nopeampi.Ihanaa, se on nyt oppinut nuo liikkeet! Toistaiseksi siis tarjoaa oikean asennon , ja pysyy hyvin.Maahanmeno tarvii vaan sheipata jotenkin nopeammiksi.
Seuraavalla pätkällä otin vielä seuraamista, ja palkkasin pysähdyksissä ja käännöksien jälkeen.Treenikaverien vihje, että voisihan sitä hitusen itse hidastaa kun on tulossa pysähdys, tuntui toimivan hyvin.Mihinköhän mulla tosiaan on aina niin kiire.
Ja luoksetulo viimeiseksi, kokonaisena liikkeenä, ja palkka vasta perusasennosta,Se oli ihan perfect.
Kyllä treenikaverien tsemppaamisella ja kehuilla on ihan hirveän suuri merkitys! Leijuin koko matkan kotiin, kun Marja ja Jonna molemmat antoi kehuja, erityisesti kuulemma Kuuran seuraaminen oli ollut upeaa,ja toisaalta luoksetulon vauhti, se kun lähtee niin valtavalla voimalla, mutta kuitenkin tulee juuri oikeaan kohtaan , ja hidastaa vain just ennen.Joten olin hirmu iloinen, kun vihdoin tuntuu siltä että me edistytään.Kyllähän se aiemminkin teki asioita teknisesti kauniisti ja valtavalla vietillä, mutta kun perushallinta oli ihan hakusessa niin ei siihen oikein voinut luottaa eikä sitä myötä viedä treenissä eteenpäin.Nyt kuitenkin yhteistyö sujuu paljon paremmin.Vaan kyllä me ollaan paljon treenattukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti