Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 29. marraskuuta 2011

DSC ma 28.11

Sonnustauduin paikalle, vaikka olinkin etukäteen vähän sitä mieltä , että pitäisin "vapaa"päivän kaikesta koiratreenauksesta.. Tuli kuitenkin onnistunut treeni ja hyvä mieli, tosin mitään hirveän haasteellista ei kyllä tehtykään:-)
Jipsun juoksu oli siinä mallissa, ettei enää mitään tiputtele, mutta haisee toki varmaan suht ihanaiselta poikien mielestä. Joten oikeastaan varta vasten sen "häiriön" vuoksi päätinkin mennä kokeilemaan , missä määrin Q pystyy keskittymään hommiin.Ja rehellisesti sanottuna olin aika otettu, ettei se juuri Jipsusta ottanut häiriötä. No vähän se yritti kyllä haastaa riitaa Quron kanssa siinä alkuun, mutta saatuaan palautteen asiasta, ei enää kyräillyt lopputreenissä Quroa, eikä rynninyt sinne. Tosin molemminpuolista "järkevää varovaisuutta" oli pojissa havaittavissa, olivat ne vähän varpaillaan toistensa suhteen.
Henkilöryhmän otin, sujui mallikelpoisesti. Ilmoittautuminen Jipsun ja Anun kanssa, sekin oikein hyvin. Seuraamista ja kontaktia, lattialla hujan hajan noutokapuloita ja purutyyny, joita myös vieritettiin sivustamme ja edestämme.Q ei lankaan mennyt, vaan kontakti pysyi ja oli muutenkin ihan kelvollisen tuntuista seuraamista.
Loppuun otin myös 2- kiloisen kapulan palautusta. Siinä suhteessa toi on hiukan liian pieni halli, jos haluaa panostaa palautuksen vauhtiin ja oikeaan tunnetilaan , niin matka loppuu kesken. Q tuli laukalla, mutta asennetta vähän puuttui. Ja pääkin meinas hiukan kenottaa.. Täytyy ottaa ensi kerralla tämä ulkona. Ja pahuksen paikkamakuun kätevästi unohdin ottaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti