Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 22. marraskuuta 2011

Vielä on "kesää" jäljellä

No ei ehkä ihan kesää, mutta jäljestykseen sopivaa keliä kuitenkin on vielä riittänyt:-) Ihanaa!
Tänään suuntasimme Terhin ja Nomin kanssa Paimion metsiin, juurikin sinne missä useimmiten on Tkkn omat jälkikisat.
Qn jälki sujui mukavasti, on se kyllä tällä kaudella paljon petrannut! Jospa sinne kisoihinkin jo ensi vuonna saatais aikaiseksi mennä.
Jälki vanhentui n 1 h 20 min.Janalla lähtö oikeaan, n 25 metrissä.
Jana ei kyllä ollut parhaimpiamme, se oli heti taittamassa oikeaan sivulle, kummallista. Uusiksi lähettäessä nappasi jäljen kyllä.
Jälki kulki vaihtelevassa maastossa, osa oli ryteikköä niin kuin Paimiossa tuppaa olemaan, mutta ihanaa kangasmaastoakin oli joukossa.
Ja erityisen hienoa, että Q suoriutui kunnialla tiheiköstä pellolle ja takaisin metsään.Peltoaukeata lähestyessä se hetkeksi pysähtyi, varmaan hajumaailma muuttuu tuollaisessa kohdassa oleellisesti?? Ratkaisi hyvin, eli pisti nokkansa takaisin alas ja jäljesti tarkasti puskan läpi ja ojan poikki sinne pellolle.Siellä suoritti tosi kaunista jäljestämistä, ja tosiaan kunnialla takaisin metsän siimekseen. Mutta ilmeisesti kun taas oli helppoa osuutta, veti se vähän vasurilla mun mielestä loppuosuuden.

Kepit nousi tänään hyvin ,ainoastaan viitosella se käveli lähes päältä ja mä noukin sen itse.Mutta heti perään harmitti miksi niin tein, sillä selvästi Q rupesi vasta sitten tarkentamaan ja etsimään sitä, eli se tais reagoida kepin hajuun vähän jälkijunassa. Olisi siis saattanut nostaa senkin, jos mä olisin malttanut antaa sen tehdä työt ihan itse. Muilla kepeillä ei ollut ongelmia, eli ne nousi itsenäisesti.
Hyvä jälki siis.Ja kuulemma noi metsiköt on aika peurojen mellastamia, eli sekin lämmitti sydäntä, että riistahajut ei vieneet voittoa.
Vielä pitää lisätä hiukan haastetta sille, suunnitellaan niitä lisää kenties jo huomiseksi., silloin on tiedossa jäljestystä Marjan kanssa:-)
Esineruutu myös , tietysti:
Ilmoittautuminen kauniisti, jee.
Eka esine nousi oikeasta takakulmasta, vaikkakin lähetin sen vasemmasta reunasta :-0 , mutta myös vasemman takakulman esine saatiin ylös sekin.
Q tuli joltain pistolta, vissiin kakkoselta pois ilman esinettä, sekään ei ollut ihan sen tapaista..jatkoi kuitenkin työskentelyä seuraavalla pistolla ripeästi ja motivoituneesti. Haetutin tänään vain kaksi.Qta tais jäädä kismittämään kun ei saanut hakea viimeistä, tuskin se haittaa koskaan jos jäi vähän hinku päälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti