Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kiirekiirekiirekiirekiire....

Ärsyttävää, miten välillä työ haittaa harrastamista tai oikeastaan koko elämää! Ja kun väliin on mahtunut joku vapaapäivä, on silloin jostain syystä kasaantunut puolen vuosikymmnen edestä sosiaalisia tapahtumia:-) Hurjaa menoa, en oo tottunut..
Viime viikolla kuitenkin maanatanina oli valopilkku, eli meillä oli hallivuoro ja tottista. Teemana paljon paljon häiriöitä. Eli lähinnä lattiat täyteen noutokapuloita ja motskareita sekä palloja;isoja ja pieniä.Välillä vielä Anu liinassa veti saalisärsykkein niitä "kiellettyjä houkutuksia". Ja kyllä Q hienosti lopulta kieltäytyi lankeemuksista ja päätti keskittyä tiukasti kontaktin pitämiseen, hieno mies!Mutta harkat tämän osalta kyllä jatkuu.
Tänään kävin päivällä Haunisissa SPLn kentällä, sinne kun saa laitettua noutokapulat houkuttelevasti telineeseen.
Otin jälleen ohjelmatreeninä:
Seuraaminen: tuntui oikein hyvältä, paitsi ekassa täyskäännöksessä sattui joku kämmi ja kääntyi siinä mun sivullani.Outoa!No uusinnalla hyvin ,eikä lopuissa täykkäreissä enää yrittänyt lanseerata Qkaan muita uudistuksia ,vaan kiersi napakasti takakautta niin kuin pitikin.
Liikkestä istuminen: valmisteleva jees, istuminen suht nopea, pysyi hyvin, eli ei ongelmia.
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo: kaikkinensa oikein hvyin, tuntuikin jopa nopealta.
Sieltä hallinnassa noutokapulatelineelle: Jes!!! Jotain sekin on oppinut! Ainakin tänään oli oikein kuuliainen.Seurasi kauniisti ja jäi istumaan rauhallisesti siihen n puolen metrin päähän, kun kävin noukkimassa telineestä sen ylemmän kapulan.
Noudoissa kaikki sujui erittäin hyvin , paitsi A-esteellä kiersi mennessä kun heitin niin vinoon. Korjauksella tämäkin, kas kummaa, sujui tietysti ok.
Eteemneno: Meni upeasti suoraan ja lujaa! Vaan eipä menyt maahan:-( ja vielä kun se höntsi sieltä täyttä laukkaa takaisin tajuttuaan että, A; siellä ei ole palloa missään ja B, tais käydä moka , se törmäsi munhun jotenkin niin, että sai itse lujan tällin ja siihen sattui. Vieläpä aika kovaa ilmeisesti ,sillä se valitti jonkun aikaa.Jaa-a , mahtaako tästä taas koitua joku hirmuinen jumitus?? Täytyy muistaa heti yritää varata aika jonnekin hierojalle..
Otin eteenmenon kumminkin uudelleen ja kyllä se siitä sen verran oli taas tekeentynyt, että meni uudelleen ,tosin ei ihan yhtä lujaa, mutta meni kuitenkin maahan ekalla käskyllä. Menin sinne palkkaamaan.
Treenin jälkeen vielä juoksutin sitä vapaana metsässä vartin verran , enkä onneksi huomannut sen liikkumisessä mitään outoa, toivotaan siis että tällillä ei olisi sen kummoisempia seuraamuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti