Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 28. marraskuuta 2011

Ei hyvä(ä) päivä(ä) !

Olipa kerrassaan kaamea keli! Harvoin mua jurppii treenaaminen, mutta eilen oli kyllä innokkuus hiukan koetuksella.
Ja varsinkin kun treenit meni vielä kohtuullisesti penkin alle:-(
Mulla oli ensin ammulla koulutusvuoro kentällä ennen hakuharkkoja. Yhdellä oli mukana valkoinen nuori boksu-uros, ja kysyin saanko "kayttää heitä hyväksi" siten, että ottaisin Qn kanssa tottista siinä vieressä, ikäänkuin ilmoittautumisen ja seuraamista.
Arvasin että siinä olis just sellainen nuori "ruttu"turpainen uros, josta Q ei tykkää.Muutenkin olen kallistunut ajattelemaan, että vaikka se on niin sosiaalinen kaikille koirille , myös toisille uroksille , lenkillä koirapuistoissa etc, niin se on selvästi ominut iselleen tuon meidän tottiskentän.Ja koskapa se on HÄNEN kenttänsä, niin nuoret urokset ei sen mielestä mahdu yhtäaikaa.
Joten sitä sitten väännettiin, että tuollaisen ajattelun voi tyystin unohtaa. Otin Qn autosta, ja tultiin kentän reunalle. Boksu ei aiheuttanut ärsytystä vielä. Otin Qn perusasentoon, ja silloin Q tipautti jo kontaktinsa ja yritti tuijottaa boksua.Pöllytin Qn, ja uusi perusasento.Siinä Q olikin jo ihan liekeissä, eli ärsytys nousi kunnon lukemiin ja yritti rähjätä.Huom yritti, sai aika hyvin lunta tupaan. Treeni päättyi siihen kun kauniissa kontaktissa kierrettiin moneen kertaan tyttö ja boksu, Q sisäisti asian ja vähät välitti enää niistä.Palkkailin narupallolla, eikä siinä edes poissa käskyn alta yrittänyt haastaa riitaa uudelleen.Tätä vaan täytyy vääntää, eli aina kun on uusi nimenomaan nuori ja vähän epävarma uros, niin täytyy kysyä saako yhteistreeniä!
Hakutreenit oli lemmikkieläinten hautausmaan maastossa.
Q on joskus jotain haussakin osannut, nyt ei ollut siitä jälkeäkään!Höh, kuinka se onnistuikin olemaan niin huono?
Aloitus oikealta. Lähti vinoon (great) löysi kuitenkin kun suoristi linjansa lopussa, ilmaisu ihan ok.,Vasemman puolen eka pisto: Näin että lukitsi lähdön vinoon ja korjasin sen jo etukäteen uuteen lähetyslinjaan. Vaan lähti komiasti vinoon joka tapauksessa. Ei tullut kun huusin, vaan juoksi puol hehtaaria. Seuraavalla lähetyksellä menin vähän syvemmälle ja selitin " että tuonne mä tahdon sun menevän", tuli ok pisto, ilmaisu jälleen hyvä. Ai niin ja olihan siinä vielä ennen kun se lähti myös jotain ylimääräistä ihme kiepautusta parin metrin jälkeen takas. Ihan ihme hiihtämistä!!
Tähän väliin oli suunniteltu kolme tyhjää. Eka tyhjä siis oikealle, meni kerrankin suoraan mutta viipyi pistolla iankaiken! Sanoinkin että juoksee varmaan jossain kahdessa sadassa. No en väärässä ollut, Marja kertoi että oli juossut sinne niiden luokse asti kun olivat menossa autolle. Ihan hvyin menee ja sillai..
Nelonen, tyhjä vasemmalle, se taisi mennä suht ok?? En oo kyllä varma siitäkään.
Viitonen tyhjä oikealle oli hyvä, tosin taas vähän turhan syvä.
Kuutonen , löytö vasemmalle, siinäkin pisto oli jonkin verran vino.
No joo ,ensi kerralla paremmin. En ymmärrä miksi se oli taas niin villi ja vapaa?? Ihme kyllä, kuljetukset maalimiehiltä keskilinjalle sujuivat kuitenkin melko pienellä kitinällä, jos nyt jotain hyvää keksisi tähänkin kurjuuteen:-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti