Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Raunioilla

Tänään taas raunioilla.
Ja tällä kertaa Qlle oli jo ihan kristallin selvää alusta lähtien mitä sinne oli tultu tekemään.
Kauniisti autolta kulki hallinnassa aloituskohtaan.Haku-käskyllä lähti osoittamaani suuntaan, eli alueen vasempaan laitaan.Kiipesi rinteen ylös, sai hajun,ja paikallisti nopeasti.Marika, meille uusi tuttavuus, oli piilossa lauta- ja kivikasan keskellä olevassa kolossa.Viime kerrallahan meille tuli se konflikti siinä kun Q haukkui siellä, mistä tunnelin hajut tuli ylös ja ulos, eikä siis kulkuaukolla tunnelin suulla, ja sitä komensin melko tiukasti. Nyt se muistikuva taisi kostautua pienenä epävarmuutena. Eli kun Q nyt löysi, se kiersi ja tarkensi ihan oikealle paikallekin haukkumaan, mutta kesken ilmaisun päätti vielä kerran kiertää piilon ympäri tarkistaakseen onko varmasti nyt oikeassa paikassa.Palasi kuitenkin heti, kun huomasi että alkuperäinen kohta oli lähin "kontakti" maalimieheen ja jatkoi hienosti haukkumista. Tämä pieni kauneusvirhe meni siis mun piikkiini!
Nostimme maalimiehen yhdesssä ylös, ja otin Qn taas sivulleni hallintaan ennen palkkaamista, ja myös ennen uutta vapautusta etsintään.Q oli kyllä kuuliaisella päällä tänään,ihanaa!
Terhi oli piilossa yhdessä tunnelissa kaadetun betonipaaden alla(eri kuin viimeksi), ja nopeasti Q paikallisti löydön tässäkin, ja aloitti ilmaisun.Vaan sama kuin ekalla, eli ylimääräinen kieppi ympäri piilon tarkistaakseen onko se taas just oikealla kohdalla. Ja jälleen itse palasi kun oli vakuuttunut oikeasta kohdasta ,ja jatkoi pontevaa ilmaisua. En ole edes pahoillani tästä kiepauksesta, sillä on nyt kuitenkin selvästi aivoissa prosessoitunut idea siitä , että pitää ottaa tarkasti mikä on se kohta ,jossa pääsee lähimmäksi maalimiestä.Ja sehän on ihan hyvä asia. Jos näitä raunioita treenaisi ihan oikeasti ja vähän useammin, luulenpa että Q tulisi varmemmaksi ja kiemurat jäisi pois.
Sillä välin kun Terhi sai mennä uuteen piiloonn, kuljetutin Qn hallinnassa aika pitkän pätkän alueen vasemman laidan kautta rinnettä alas, ennen uutta lähetystä, ja tässä se on kyllä ihan huimasti edistynyt.Vaikka mieli sillä paloi päästä jatkamaan hommia, ei sille tuottanut vaikeuksia pysyä kuulolla ja sivulla:-)
Ja nopeasti löytyi se viimeinenkin ukko, ja sokerina pohjalla Q hyppäsi suosiolla sinne kivipaaden päälle, juuri samaiselle missä viime rauniovisiitillä karjuin sille pää punaisena varmaan puoli tuntia..Joskus sen kestää tovi oppia, mutta kun se vihdoin antaa periksi, ja suostuu kokeilemaan, niin sitten se jo osaa eikä tarvi enää jumittaa.
Kaikenkaíkkiaan aika onnistunut treeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti