Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 14. marraskuuta 2011

DSC, aina vaan häiriötä

Eli häiriötreeniä tänäänkin vedettiin.Kerran jouduin sen turjuttamaan, muutoin se oli kyllä skarppina! Olen tyytyväinen tällä hetkellä, ja nyt saa häiriöissä olla tauko, reilua koiralle päästä välillä treenaamaan myös iloisesti..Tai no, onhan Q siis tietysti kaiken aikaa ollut iloinen, mutta selvästi tuo pikkaisen natsisysteemi tottiksessa nostaa sen kierroksia melkoisesti.Ja mitään kiljukaulaefektiä en myöskään tahdo, joten seuraavat pari kertaa treenaillaan toki edelleen melko mustavalkoisesti, mutta pienemmällä paineella ja konfliktilla.
Tänään otin ihan alkuun ilmoittautumisen yhdessä Marjan ja Quron kanssa, sekä siitä suoraan paikkamakuuseen. Ilmoittautuminen meni oikein hyvin, hieno Quukkis !!, ja paikkamakuukin ok.Kerran oli kyynärät aavistuksen nousseet, mutta painoi itse takaisin rintarankansa alas, ja jossain kohtaa se piti pientä vinkunaa. Quro treenaili siinä n metrin päässä, ja melko lähellä myös Killi oli sopivasti häiriönä. Ei mikään täydellinen paikkamakuu siis, mutta olin silti tyytyväinen! Ja siitä otin sen perusasentoon (olin kyllä palkannut sen), ja seuruutin sieltä pois.Vire edelleen ok.
Seuraavalla kierroksella otin sitä häiriöseuramista, joka siis sujui hyvin, noutokapulatkin sai olla ihan rauhassa:-)
Jääviä myös treenailtiin, ne sujuivat vähemmän hyvin..hitaita jne, ja varsinkin seisomisessa valui järjestään joka kerran! Treeniä näihin tarvitaan paljon lisää, mutta kun ne tuntuu niiiin tylsiltä treenattavilta.
Mitähän muuta me otettiin? Jaa niin ainakin 2-kiloisella noutoa, kyllä se laukkaa iloisesti sen kanssa, nyt vaan purutyyny joka pullotti mun vetskarin välistä, lietsoi Qn pudottamaan vauhdista vähän ennen luovutusta, kato kun ei ihan malttanut..
Toki se sitten onnistui siinä luovutuksessa ihan jees, nyt mulla oli se pönäkämpi mutta lyhkäisempi 2-kiloinen.Täytyy muistaa ottaa ensi kerralla se järkyttävän pitkä mötkälemallinen, kun muistelen ,että sen kanssa sillä tuppaa pää jäämään vähän vinoon luovutuksessa..?
Ja ihan viimeiseksi otin vielä uuden paikkamakuun samanaikaiseti kun Quro otti hyppynoutoja siinä vieressä.Se oli sitten toinen kissanruokapurkki ansaittu samana ehtoona, Qlla oli kohtuuhyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti