Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 18. marraskuuta 2011

Vielä on kenttä sula:-)

Siispä Haunisiin eilen vapaapäivän kunniaksi.
Sain tehdä ilmoittautumisen sille mukavalle venäjäntuonti-käyttismalin omistajalle. Q oli oikein kauniissa kontaktissa, ja piti yllä sitä vielä koko sen ajan, kun muka odotimme että mielikuvituspari olisi ennättänyt paikkamakuuseen.
Seuruukaavio kaikin puolin hyvä, ja taas vaihteeksi palkkasin istumisen ennakoivan merkin jälkeen.Tein sitten jäävät , jotka meni tuttuun tapaan; eli "saisi mennä maahan nopeammin" olis varmaan ollut tuomio, muutoin kaikkinensa ihan jees. Luoksetulossa ei törmännyt, ja siitä hyvästä kehuin, palkka kuitenkin vasta sivulle siirtymisen jälkeen. Jätimme narupallon kentän päätyyn ja hallinnassa siirryimme kaavion aloituspisteeseen.Sieltä sitten suoraan perään eteemeno, valmistelevassa yritti ensin tipauttaa katsekontaktin , joten peruutimme takaisin aloituskohtaan. Uudelleen merkit ym, nyt seurasi hyvin, siitä palkaksi sai lähteä eteenmenoon.
Koira autoon, ja pieni tauko.
Seuraavassa pätkässä otin noudot ja eteenmenon, nyt päädyssä ei ollut palkkaa, vaan annoin pallon vasta kun olin taas sen vierellä ja pyytänyt sen perusasentoon.
Noudoissa ei mitään ihmeellistä, nyt A-kin sujui kiertämättä. Tässä kannattaa näköjään mennä aika lähelle estettä, silloin sille ei tuu yhtä helposti mieleen kiertää mennessä kapulalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti