Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Viimeisiä viedään..

Vielä yhdet jälkitärskyt on sovittu, saa nähdä tuleeko lumi ennen sitä?
Tänään kuitenkin vielä saatiin yksi kunnon jälki pakettiin.
Jana n 20 metrissä, lähtö vasempaan. Q eteni hyvin ja suoraan, tarkisti noin kahden tai kolmen metrin matkan oikealle, ja käänsi itsenäisesti oikeaan suuntaan, hajunerottelu toimi tänään siis niin kuin pitikin!Jäljellä oli pituutta kenties n 800 metriä, vaikea arvioida kun menin vaan koiran perässä aivot narikassa:-)
Se ajoi jäljen paljon paremmin kuin varmaan kertaakaan koko kautena, ihan kuin se vasta tänään olisi todella syttynyt siihen:-)
Marja oli suunnitelman mukaisesti kulkenut mahdollisimman monen puskan läpi ,ja kahlannut suopursut, ja koukkinut jäljelle kaikki kalliot mitä sai ujutettua, oli tosi kiva jälki. Q jaksoi pitää huolen jäljestä, ja suoriutui kulmistakin kauniisti.Yhtään ei ollut sillä sellaista diipadaapa-meininkiä. Mutta! Kepeistä ne nosti ykkösen ja kakkosen vaivattomasti. Kolmoseen kallion laella ei reagoinut millään lailla, nelosen yli käveli ja minä nostin sen. Viitosen taisi jollain lailla merkata, eli pyöriskeli ja vähän yritti tarkentaa, mutta kun ei löytänyt enkä minäkään sitä nähnyt, niin sinne jäi. Kuutosenkin yli käveli, mutta sen se palasi noukkimaan kun jälki kerran loppui.
Oliko nyt jäljellä itsellään niin paljon kovempi imu, että kepit ei olleet yhtä kivoja, vai kävikö sille joku accidentti vaan.
Ei kuitenkaan varsinaisesti harmita, se oli muuten kauden paras jälki!
Q= jälkikoira sittenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti