Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 3. marraskuuta 2011

Välillä tottista

Tänään pikapikaa Haunisiin ennen pimeän tuloa. Omalla kentällä tais olla Laaksosen Mika koirineen, niin menin sitten TPHn puolelle.
Tänäänkin otin koko ohjelman, mutta välipalkkailin tarkoituksella.
Seuraaminen; oli mun mielestä erittäin hyvä! Tein koko kaavion,ja liikkeen jälkeen sallittu kiittäminen, joka on samalla meidän liikkeestä istumisen ennakoiva merkki, ja tästä kiitoksen/merkin jälkeen välitön Zip ja palkka, jolloin vire tulee nousemaan jatkossa automaattisesti jo ennakoivasta merkistä. Näin ainakin on siis tarkoitus:-) Sitten uusi merkki ja koko liike; meni hienosti!
Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo; tässä on nyt ongelma! Eli teki saman virheen kuin viimeksi, seuraaminen oli hyvää ja vaikuttti kuin olisi ollut jo menossa maahan, mutta päätti jatkaa seuraamista. Vaati siis kakkoskäskyn, sitten kyllä tippui maahan ja loppuosa liikkeestä oli moitteeton. Tätä täytyy nyt pähkäillä..
Tasamaanouto; vauhdikas ja hyvä ja vaikka heitin vinoon, Q suoristi hienosti linjaansa mun luokse palatessaan.Päätin palkata vauhdista.
Hyppynoutoa en ottanut kun metrinen oli ihan hassussa paikassa, mutta A-estenoudon kyllä. Joku oli unohtanut ja jättänyt tokoruudun naúhoineen ja tötsineen sinne viistosti A-esteen taakse, eli hiukan jännäsin keksiikö Q sen kanssa jonkun ylimääräisen ohjelmanumeron, mutta tieten tahtoen heitin kapulan juuri niin päin. Ja nouto sujui perfect, palkkasin kun oli irrotuksen jälkeen vielä nelisen sekuntia malttanut istua edessäni yrittämättä ennakoida sivulle siirtymistä.
Eteenmeno; no joo.. Valmisteleva osuus oli hyvä, luvasta lähti mutta vähän epävarman oloisesti ja alkoi kääntyä turhan aikaisin ja ilman mun käskyä .Oli irronnut arviolta kyllä n 25 laukka-askelta, mutta ei ihan matka riittänyt :-( Käskin kuitenkin maahan ja menin sinne vapauttamaan mutta en palkannut.
Vein pallon kentän päätyyn (narupallon, jota ei siis näe kuin läheltä), ja liike uusiksi.
Qn asenne oli kuitenkin tänään taas hyvin yhteistyöhaluinen, se aina lämmittää sydäntä kummasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti