Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 19. elokuuta 2011

Tottista ja Tuukka-pallon perään "itkemistä"

TPHn kentällä oli tilaa.
Alkuvirittely ja siitä suoraan palkka.Seuraamista, mutta ilman minkään valtakunnan kaavioita, oli oikein pätevää.Erityisesti plussaa juoksuosuudesta, siitä myös palkkasin.
Jäävistä otin istumisen ja sekin onnistui nopeasti (varjoista näki näppärästi), ja siitä palkkasin sekä vapautin.No Qlle iski tietty kakkis, ilman muuta sehän on ihan vakijuttu, ja pallo suussa viipotti sinne kentän takana olevaan rämeikköön.Ja eikös se hukannut sen meidän ökykalliin, ja ah niin rakkaan ,pallon sinne!! Eikä millään löytänyt, vaikka palasi sitä etsimään vaikka kuinka monta kertaa , ja mäkin jo möngin crocseillani siellä ojassa.Yöks, eikä vaan löytynyt:-(
No eipä siinä auttanut kuin palata autolle, ja hakea toinen palkka,patukka.
Loppuun noudot ja eteenmeno.Noudoissa tasamaa hyvin, hyppy hyvin, mutta Assa ensin kiersi paluussa.Se uusinnalla myös hyvin.
Eteenmenossa oli aluksi selvästi epävarmempi, eli lähti hitaalla laukalla(tiesi tällä kertaa ihan satavarmasti ettei ole palloa kentän päädyssä, kun just oltiin siellä etsitty koko alue), mutta tosiaan lähti kuitenkin ja kiihdytti hetken päästä vauhtiaan. Noin kolmenkymmnen askeleen päässä annoin käskyn, ja menin sinne vapauttamaan ja palkkaamaan.Loppuun vielä vein lelun takarajalle, jotta saatiin kunnon vauhti ja reilusti matkaa.Siinä valmisteleva osuus oli edelleen ok, ja nupit oli kaakossa etenemisessä, niin kuin oli tarkoituskin:-)
Täytyy huomenna vielä käydä etsimässä sitä palloa, tai sitten ostaa uusi 25 egellä:-( Ei meillä kuitenkaan mitkään muut narupallot kestä Qn leukoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti