Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 11. elokuuta 2011

Tottista ja esineitä

Pariin eri kertaan, välillä Marjan kanssa, ja tänään Anun kanssa, yksinkin jossain välissä.
Osa treeneistä mennyt ok,mutta välillä tuntuu ettei mikään suju..
Jäävät on nyt ihan surkeat, varsinkin maahanmeno jumittaa.Istuminen suht nopeasti tänään,mutta maahan sillä ei oo oikein aikomustakaan mennä:-( huoh..
Seuraaminen oli tänään aika hyvällä mallilla, hitaassa osuudessa meinasi jäädä ensin vähän turhan taakse, ehkä ennakoi istumista? Kun itse kävelin pikkuisen nopeammin ei valunut taakse. Yleisilme seuraamisessa oli tiivis edelleen, mutta ei poikittanut eikä estänyt ja vire oli hyvä.
Noudot meni tänään hyvin, eilen yksikseen treenatessa taas kiersi ensin hypyssä paluun..mutta tänään ei onneksi ollut telineissä mitään hankaluuksia.Tasamaanoudossa palkkasin vasta kun oli siirtynyt sivulle, hypyssä vauhdista ja A.ssa kun istui rauhassa mun edessä.
Luoksetulo pitkästä aikaa ja eteenmeno. Eteenmenoissa voisi kaiketi pitää taukoa, nyt huomaa että sillä on jo kentälle tullessa eteenmeno- moodi päällä.Tänäänkin kun nouojen jälkeen olin ottamassa jääviä, viritti Q itsensä eteenmenoon.Otin suosiolla jäävät sitten toiseen suuntaan.
Tottisviikon kohokohta oli varmaan maanantain onnistunut paikkamakuu.Marjan ja Cherin kanssa yhdessä ilmoittautuminen ja siitä hallinnassa kisanomaisesti paikkamakuuseen.Maltoin olla kurkkimatta, mutta Marja sanoi Qn olleen munhun hyvin keskittynyt, eli oli valppaana mutta rauhassa vaikka Cheriä palkattin pallolla reippaasti.Oisko aikaa ollut n 5 minuuttia, eli ei nyt hirmu pitkä mitenkään..
Mun täytyy varmaan jo pikkuhiljaa laatia joku treenisuunnitelma..tällä epämääräisellä palloilulla ei oikein edisty..sangen outoa:-)

Esineet:
Marjan kanssa maanantaina:haetutin kaikki kolme, ja Q toimi mun mielestä hyvin.Ei siinä kauan mennyt, ja oli oikein motivoitunut.
Tänään sama ruutu, ja taas haeututin kolme.Nyt "haasteena" oli oikean takakulman ihana pehmopupu, joka aiemmin olisi aihettaunut takuuvarman cruisailun ympäriinsä.Nyt sujui mallikelpoisesti luovutus, ai kun oli kivaa!Tänään sujui myös mukavasti siirtyminen "semi"hallinnassa seuraavaan lähetyskohtaan,maanantaina siinä oli kauneusvirheitä.
Kaksi esinettä nousi nopeasti, vasen takakulma ja oikea takakulma, mutta kolmatta joutui etsimään toden teolla.(takana kallionkielekkeen kolossa).Pitkän aikaa siinä se teki töitä ihan hyvin, eli lähti pistoille vauhdilla ja kurvasi itsenäisesti aina syvemmälle uuteen yritykseen..mutta loppua kohden tuli kyllä jo uskon puute selvästi.
Autoin sen verran että kävelin itse sinne syvemmälle, ja kun se vihdoin löysi sen, niin tuntui kyllä palkkautuvan kovasti.Seuraavassa esineruudussa syytä ottaa vain yksi tai kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti