Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ti-illan haku, keskiviikon jälki

Vettä satoi tuutin täydeltä, harvoin olen ollut yhtä läpimärkä.Koiraa ei haitannut, minua kyllä..
Käärmekalliolla, harvinaista herkkua päästä alueelle missä en ollut itse ollut mukana tallaamassa.
Aloitus oikealta, käytin kaikki 6 piiloa, ja löydöt oli suoraan.Ilmaisut tällä kertaa lyhyet kaikilla.
Qlla mieluusti ohjautuu tassut polkuja pisin, jos sellainen lähetyslinjan tuntumassa kulkee, kesto-ongelma jos ei ole apuja.No sinänsä enemmänkin kauneusvirhe, sillä on Qlla nokka silti auki, eli harvemmin ukko sinne jää.
Eka pisto, suora , ei paranneltavaa.
Toka, eli vasen etukulma, pahuksen polku vietteli vähän viistoon, mutta tullessaan jo lähes keskilinjalle takaisin sai jostain hajun ja palasi nostamaan ukon.Hyvä vaan ettei mun huuteluistani välittänyt siinä kohtaa.
Kolmonen, suora ja kääntyi oikella puolella nätisti aluetta eteenpäin takarajalla.Stina oli kuulemma ensin vahingossa kulkenut sen puolen kolmospiilolle, ja joutunut sieltä palaamaan keskimmäiselle piilolle, eli luultavaa että tallausjälkikin saattoi vaikuttaa? joka tapauksessa löysi maalimiehen nopeasti vaikkakin joutui palamaan vähän taaksepäin.
Nelonen hyvin, viitonen hyvin ja viimeinen meni inan vinoon, mutta suht suora pisto kuitenkin, sielläkin nopeasti paikallisti maalimiehen.
Suoraan etenemistä saa aina vaan vahvistaa! ja ensi kerralla voisin ottaa ekan maalimiehen palkatta.
Jälki Hepojoella yhdessä Terhin ja Nomin kanssa.
Qn jälki oli n 400-500 metriä.Jana kulki n 30 metrissä,lähtö oikeaan.
Q eteni hienosti janalla suoraan ,mutta nappasi takajäljen.Annoin mennä jonkin matkaa kunnes käänsin sen.Jäljestys oli tänään ihan hyvää, vaikka kolmos ja neloskeppi jäikin.Nelosen se oikeastaan vähän merkkasi, mutta kun ei itse tarkentanut en ruvennut sitä auttamaan.Kolmosesta mullakaan ei ole mitään ideaa .
Kulmat sujuivat hyvin, yhdessä pyöri hiukan, loput meni kauniisti ja varman oloisesti.Motivaatiokin oli kohdallaan, ihan hyvä mieli!
Jälkien painumista odotellessa otettiin esineruutu.Nomi oli ensin ruudussa, että saatiin narttuhajuja.Haetutin kaksi.Lähetin oikeasta reunasta, eteni suoraan mutta kurvasi takarajalla vasempaan ja nosti ensin keskiesineen.
Siirryin vasempaan reunaan , ja nosti sieltä takarajalta toisen esineen nopeasti.Ruusuja Qlle siitä, että nyt meni sinne minne lähetin ja myös nopeasta tehokkaasta työskentelystä.Pikkurisu siitä että kerran oli pakko nostaa koipea, ja luovutukset tapahtuu aina hypäten mun rinnukselle.Mutta jälkimmäisestä en edes aio nipottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti