Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 8. elokuuta 2011

Haku Kirismäessä

Tässä metsässä ei ollakaan aikohin treenattu, oisko jopa niin, että ois ollu Qlle aivan uusi paikka?
Haastava metsä monin tavoin, ja sen verran tiheä, ettei koiraa kunnolla nähnyt.
Qlle ukot kaikkiin kuuteen piiloon, aloitus oikealta.Ekat kaksi pitkä ilmaisu(kunnes saavun) ja lopuilla enää lyhyt.
Eka , meni inan vinoon polun johdattamana, mutta kelpuutin , ilmaisussa kesti hetken aloittaa, kun sen piti saada itsensä hyppyytettyä kuopan toiselle reunalle päästäkseen lähemmäs maalimiestä:-)
Kakkonen, suora syvä pisto, jonka päästä ukko löytyikin ja ilmaisussakaan ei mitään moitittavaa.
Kolmosella lähti hyvin,mutta hypähti n. 10 metrissä kallion kielekkeelle ja siten vähän viistoon, meni syvälle ja suht suoraan, mutta teki kuitenkin pikkusilmukan taaksepäin löytäessään maalimiehen.
Nelonen.Teki kauniin ja hyvän , eteenpäin suuntautuneen piston, eli päätin että saa olla ns "vahinkotyhjä" kun ei kerran ukko noussut, ja että otan seuraavaksi sinne oikealle ja Anu saa sillä välin siirtyä vasemman viimeiselle piilolle.Keijon piti sitten huhuilla Anulle kun Q on ilmaisemassa Marjaa.
Muuten hyvä ajatus, mutta Keijo lähtikin sitten saman tien hiippailemaan sinne metsään etsimään Anua.
Mä lähetän sillä välin Qn toiselle puolen ja huudan sille naama punaisena kun se lähteeki Keijon perään.Öh, no näitä sattuu..
Lopulta Q malttoi lähteä sinne Marjan luokse, ja löysikin sen sieltä suon reunasta , oli kuitenkin vähän hämmästynyt lähipiilosta, ei oo vissiin kovin tullut niitä treenattua.
Ja sillä välin Keijo oli saanut Anun opastettua uudelle piilolle, ja kävi sekin ilmi, että meidän lähetyslinja oli ollut aivan päin prinkkalaa, eli piilo olikin paljon lähempänä alueen aloitusta, joten hyvä juttu ,että ennemmin palkkasin siitä hyvästä tyhjästä.
Viikon päästä uusiksi, oli sen verran mielenkiintoinen metsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti