Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 29. elokuuta 2011

Haku Huvilinnussa

Ennen muita, päätimme Anun kanssa ottaa myös esineruudun.Meille tuli kuitenkin vähän turhan kiire, ja se meni vähän pommiin koko juttu.
Q toi oikean takakulman esineen nopeasti.Seuraavilla lähetyksillä ei mennyt sinne minne yritin ohjata, vaan sinnikkäästi edelleen sinne oikealle aivan kuten Jipsu meitä ennen myös jumitti vallan sinne.Tässä vaiheessa meidän taakse saapui ja parkkeerasi koko hakuryhmä, ja Qlla taisi mennä pasmat vähän sekaisin.
Joten ihan ehdottoman nounou-tyyliin luovutin, jotta muiden ei tarttisi jäädä meitä odottelemaan , ja lähdin keräämään kreppejä pois.Siinä yhteydessä Q tosin onneksi sitten nosti ne loput kaksi esinettä ja palkkasinkin.Vaan ei ihan taiteen sääntöjen mukaan mennyt toi lopetus:-(
Vähän kökkö homma, mutta näin se nyt vaan tällä kertaa meni.
Hakusuunnitelma oli tällä kertaa:
Radalle (n 100 metriä) jonnekin kolme ukkoa, eli mulle "sokko"treeni.Ja jos Qlta jäisi matkan varrelle joku löytämättä, niin sitten jäisi.
Mä taas yritin opetella hahmottamaan onko mun silmääni Qn työskentely tehokasta, eli osaanko luottaa että tyhjä on oikeasti tyhjä jne.
Alku oli kyllä aika hanurista. Q kävi hieman (!) kierroksilla.Ilmeisesti myttyyn menneen esineruudun vuoksi, ja myös takapaksistaan sai katsella kun Colalle otettiin parkkiksella rulla treeniä juuri ennen meidän vuoroa.Niin ja vielä ennen rataa oli pitkähkö odotusaika.No oikein hyvä, näitä tarvii harjoitella, eli sitä miten ,jos mitenkään, Qn saa hillitympään mielentilaan.
Niin että ilmoittautumisesta ei meinannut tulla kerrassaan mitään, ainakin aika piukasti sain sille huomauttaa, että nyt kundi sun pitää kulkea mun vierellä.
Ekan piston jopuduin uusimaan, sillä aloittaessa oikeasta etukumasta Q lähti tekemään alueen ulkopuolelle taaksepäin pistoa.( voimakas tuuli linjan suuntaisesti alueen perältä, eli onkos se sitten etutuuli??).
Joten se uusiksi, ja nyt lähti paremmin.Ryteikköön ei nähnyt kunnolla, mutta otaksuin sen tehneen ok piston , tuli ainakin ulos aluetta eteenpäin.
Vasen etukulma oli limittäin.Qn tullessa ulos ekalta tyhjältä, se oli jo kimpoamassa omin luvin jatkamaan, ja teki jonkun kiihdytyksen keskinjan suuntaisesti.Hienosti menee ajattelin..
Yllättävää kyllä, sen jälkeen sekä Q että minä ,kokosimme itsemme ja loppuun olen oikein tyytyväinen.
Eli vasemman etukulman lähetyksellä lähti suoraan, minä etenin (tietysti muutenkin,mutta jostain syystä olin myös keksinyt ettei kummassakaan etukulmassa varmaan ole ukkoa).Sieltä kuitenkin kohta kuului hieno ilmaisu.
Seuraava lähetys oikealle.Lähti suoraan ja syvälle ja kaarsi aluetta eteenpäin ja kohta kaikui sielläkin haukku oikeasta takakulmasta.Tuuli kävi kyllä siellä rinteellä olevalta piilolta niin otollisesti, että en harmittele ,vaikka sinne jäikin keskipiilolla oleva ukko.Oletin että Q olis vaan tehnyt hyvän L-piston ,eikä mun mieleen juolahtanutkaan että välissäkin oli..
Vasemmalle Q teki hienon tyhjän.Ja siitä palkkasin.Oikealle vielä yksi pisto takaosaan, vaikka olin sitä mieltä ettei siellä oo ja Q oli myös oikeastaan käynyt siellä.Q lähti sinne vähän vaisummin, mutta ok pisto siitäkin tuli (tosin ei leveydeltään ihan optimi).
Vielä kerran vasempaan tyhjä, joka oli tosi hieno! Siitä Q sai "palkaksi" pakenevan ukon yliheittona toislle puolelle, minkä Anu fiksuna kysyi järjestääkö meille jos muuten tulisi lopetus tyhjään.
Joten kokonaisuutena Q oli oikein mukiinmenevä. Suurimmaksi osaksi hienot pistot ( ja suorat! )vaikka radalla oli maastomuutoksia siellä ennen takarajaa. Jaksoi tyhjistä huolimatta ja vaikka kävi niin kuumana aloituksessa, niin oli kaikilla ukoilla, sillä ekallakin, oikein korrektisti.
Se ukko mikä jäi, taisi olla kaiken kaikkiaan aika hankala, vähän kaikilla koirilla oli siinä vaikeuksia.Joten ensi kerralla , jo huomenna, kun mennään samaan paikkaan niin täytyy ottaa se uusintana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti