Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 3. tammikuuta 2011

Where ever I lay my hat,there´s ...

....TROUBLE !
En kyllä ihan ymmärrä, mistä alitajunnan syövereistä tuo Paul Youngen kappale tumpsahti mieleen, enkä ole todellakaan fani..Mutta siis: esineruutuun taas yksin. Vein etukäteen viisi esinettä:vasempaan takanurkkaan pehmosorsan ,oikeaan takanurkkaan lippiksen,vasemmasta takanurkasta n 5 metriä sisään- ja eteenpäin vauvalenkkarin, vasemman reunan rajalle n 10 metriin puun alle balettitossun ja vielä oikeaan reunaan n 20 metriin lasten nahkakengän.Siis mukaan tarkoituksella se pahmosorsa , joka on aiemmin lietsonut vallatonta käytöstä.
Tänään kuitenkin se sorsa tuli pikapikaa mun lapaseen, kotona tehty sisätreenaus on siis auttanut!
Vaan se pahuksen lippis oli liikaa!
Joten treenin kulku oli seuraava.
Haen Qn autosta ja tuon alueen lähelle, ja puen pk-valjaat.Olen siis näemmä päätynyt pukemaan hakua varten liivit autolla, mutta esineitä varten metsässä, saas nähdä muistanko tätä.
Sitten taas "esineitä, oisko esineitä", ja lähtöpaikkaan.Lähetys, Q sinkoaa rakettina takarajalle, nostaa sen lippiksen, ja kääntyy suoraan mua kohti.Ja sitten n 5 metriä ennen, ei se kykenekään...lippis on niin jumalaisen ihana, sillä pitää hetki fiilistellä.Minä huudan kitarisat punaisena, ja Q kääntyy takaisin, kunnes taas metriä ennen paukkaa poispäin.Palosireeni raikuu edelleen, ja nyt se tuo sen mulle.Ok, aiemmin olisin varmaan vartin saanut vartoa sitä, ja nyt se tuli noin minuutissa, että kaipa se on edes erävoitto??
Kun se oli siinä mun edessä, niin hiukan leikimme yhdessä sillä lippiksellä.Sitten lippis taskuun, ja Q sivulle.Annoin sen padota siinä hetken , ennen kuin päästin sen uudelleen ruutuun.Nyt vaan suurinpiirtein Zen-huuruisena noiduin sitä tulemaan suorinta tietä takaisin.
Ja se toi sieltä oikeasta reunasta puolivälistä sen kengän.Silloin palkkasin sen Wubballa, pikkurevittely, koira sivulle ja uusi lähetys.
Nyt nousi vasen etuesine, sillä pieni kiskominen, ja vielä yksi lähetys.
Nyt se meni taas vasenta reunaa pisin, ylitti hienosti sen paikan mistä äsken löytö, eteni vasempaan takanurkkaan ja tuli vauhdilla pehmosorsa suussaan. Superpalkka siitä hyvästä, ja treeni loppui.
Eli alun sössimisen jälkeen , teki Q todella hyvin töitä, mutta nyt pitää siis treenata kotona valvotusti kaiken malliset ja kokoiset hattuviritelmät!! No, jokaisella on omat ongelmat:)

1 kommentti:

  1. Miksi muuten palkkaat Q:n wubballa etkä esineillä itsellään?

    VastaaPoista