Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tottispyrähdys

Kaikki oli tänään jotenkin ihan tylsää...joten päätin mennä sitten edes yksikseni tottistelemaan Haunisiin.Vähän mietin kyllä , onko mulla ihan paras fiilis treenaamiseen, mutta siitä kehkeytyi oikein kiva pätkä..
Alkuun palkkasin taas kun otti itsenäisesti kontaktin ja hakeutui sivulle perusasentoon.Kyllähän tämä sujuu loisteliaasti kun olemme yksin kentällä:-)
Seuraamisessa otin ensin aika pitkän pätkän, eli n 50 askelta suoraan, käännös vasempaan, taas kolmekymmentä suoraan ja käännös vasempaan,pariymmentä askelta kunnes käännös oikeaan ja siitä palkka.
Sitten uusi seuruutus, kolmekymmentä suoraan, täyskäännös, pari askeltta ja palkka.Ja vielä seuruutusta pikkupätkiä, käännöksiä vasempaan ja oikeaan ja aina käännöksistä palkka.
Ja muistin palkata myös juoksuseuraamisesta ja hitaasta.Kaikki seuraamisosiot oli tosi hyviä, samoin kuin käännökset,johan mun tuulenikin parani kun Q teki niin tarmokkaana hommia.Tosin jossain kohtaa se puri mua kunnolla vasempaan käsivarteen tavoitellessaan narupalloa.Mutta mitäs pienistä:-)
Liikkeestä istumisen otin ekalla kerralla niin, että ennakoivat merkit, seuruutusta 18 askelta ja palkka suoraan.Q oli hienosti mukana eikä ennakoinut.Sitten itse liikkeestä istu , taas alusta asti samalla tavalla, nyt kuitenkin käsky istu, ja etenin vain pari kolme askelta , ja siitä vapautus ja palkka.Tuntui melko nopealta.Heitin narupallon sen pään yli taakse.
Liikkeestä maahan, valmisteleva osuus hyvä, ja teki kohtuunopean maahanmenon mitä silmäkulmasta pystyin katsomaan(eikä onneksi ole samanlainen hienohelma kuin Fiiuli oli aikoinaan, että aina sai taittaa peistä ,pitääkö myös loskaiseen tai muuten märkään maahan mennä maate), erkanin nyt n 10 askelta ja palasin palkkaamaan narupallolla jalkojen juureen.Ei herpaantunut sen katse musta ilmeisesti, varma en voi olla, mutta tikkana ainakin tarkkaili mua kun käännyin.
Sitten erikseen uudelleen laitoin sen maahan ja otin luoksetulon, palkkasin edestä, oli tosi hyvä, ei edes törmännyt.
Ja vielä laitoin sen maahan, menin kentän toiseen päätyyn viemään narupallon, palasin Qn luokse, ja palkkasin lihapullilla jalkojen väliin maahan.
Eteenmenon tein nyt valmistelevan osuuden kanssa ja se meni tosi hyvin ,eli kenties Q ei ollut huomannut mun pudottavan sitä palloa sinne, kun ei yrittänyt keulia yhtään.Eteenmeno myös oli suora ja nopea, mutta se ei heti löytänyt sitä palloa siellä, kun se narupallo oli niin pieni.Joten se sitten etsiskeli sitä eestaas, just niin kuin ei olis tarkoitus.Hyvä mä! Laiskuus kostautuu..olisi mulla ollut autolla se jalkapallokin.
Ihan viimeksi sitten yhdessä jätettiin se narupallo kentän päätyyn, ja homma uusiksi.
Nyt sillä olikin sitten enemmän vaikeuksia sen valmistelevan osuuden seuraamisessa.Heti kun se vähänkään irtosi mun vasemmasta reidestä, palasimme lätökohtaan.
Kahden kerran jälkeen se tajusi homman jujun, ja peruutti itse suorastaan raivokkaasti siihen aloituskohtaan.Nyt kun se seurasi todella kauniisti ja intensiivisellä kontaktilla, päästin sen 12 askelen jälkeen eteenmenoon.Se oli hieno!
Nyt on paljon paljon parempi olo , ei ole eää yhtään tylsä päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti