Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

lauantai 15. tammikuuta 2011

Hallilla tottista pe

Anun ja Helin kanssa omalla vuorolla.
Ja kyllä oli luksusta, siellä oikeasti oli lämmin! Lähes hiki:-)
Alku oli tahmeaa, kuinkas muuten.Tietoisesti en päästänyt Qta tsekkaamaan tilaa ja treffaamaan tyttöjä, vaan yritin saada rakennettua kontaktia heti "häiriöistä" huolimatta.Ei ihan onnistunut, kyllä aika ankarasti sai vääntää ennen kuin eläin kykeni järjelliseen toimintaan:-)
Ilahduttavaa,että kuitenkin hetken päästä se sitten pystyi suoriutumaan ihan jees.Oikein hyvää häiriötä meille kyllä, että siinä parin metrin päässä on ihanaisia narttuja, jos me koko kevät treenataan näin, niin johan ollaan pro kesällä.
Otin jonkin verran seuraamista, kontakti meinasi häipyä Jipsua lähestyttäessä, mutta huomautuksesta Q tarjosi parempaa, ja toisella tai kolmannella yritämällä ei ollut enää huomautettavaa.
Myös häiriöseuraamista, oli ainakin jotain jalan tamppauksia ja taputuksia, jonkun kerran sain niissäkin murahtaa, mutta aika vähän se haksahti niihin , ja loppuosa taas hyvä.
Liikkeestä istumista räpellettiin pariin kertaan, mutta aikas hitaita.Maahanmenot inasen nopeampia, niistä palkkasin lähes heti tippumisesta.Ja Qlla on muuten taas joku selkäjumi.Eli heijaa itsensä istumaan niin kuin viimeisillään raskaana olevat naiset:-( Ja välillä myös saatuaan sen pyrstönsä alas, se pomppaa ylös sillai, että selkeästi olo ei ollut kovin mukava.
No toivotaan että hierojalla käynti auttaa..
Tokohyppyä otettiin , kun kerran oli avustaja.Nyt este edelleen ihan matala, eli focus siinä että Q lähtee suorittamaan hyppyä käskystä ilman vartaloapua, ja että se tulee sieltä myös takaisin hyppäämällä.Saatiin onnistumisia, hyvä juttu, ensi kerralla estettä pitää vähän nostaa.
Pienen paikkamakuun tein sille myös Jipsun treenatessa suht vieressä.Ja jee, se pysyi vaikka Jipsulle heitettiin patukkaa palkatessa pariin otteeseen.Olin kyllä lähellä, ja jätin kissanruokapurkin vähän sen eteen, mutta silti tuo oli meille edistystä! Kerran kylläkin sen kyynärpäät hiukan nousi lattiasta, eli kevyesti kielsin, niin se asettui taas täydella painolla maahan.Tätä pitää muistaa todella nyt joka kerran treenata aikaa vaihdellen.
Myös noudon palautus pariin kertaan, ekalla mulla oli se uusi juuttikapula, ja se muuten aiheutti sen , että Qn ote oli pikkaisen levoton.Palkkasin vasta kun ote oli vakaa, ja suraavan noudon otin tavallisella puukapulalla.Nyt ote oli ihan ok, eli palkka edestä.
Ja hölöryhmä loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti