Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Rapsuttaa rapsuttaa

En tiedä , onko Qlla jotain ötömölliäisiä, tahi ei,joka tapauksessa hain sille Expotit Koira- Ja Kissklinikalta.
Se on nyt muutaman päivän ainakin niin rapsuttanut sekä niskaansa, että mahanalustaansa etujalkojen takaa, että parempi vara kuin vahinko.Ja Chakallahan todella oli jotain loisia.Vaikka ne ne eivät ole toisiaan kohdanneet miesmuistiin, niin Q on kuitenkin käväissyt pariin otteeseen äidin luona, ja Chakakin on kuulemma kerran matkannut meidän autolla, silloin kun äiti tarvitsi Focusta pariksi päiväksi.
Joten on se kai ihan mahdollista, että jotain kirppuja tai muita on meillekin pommppinut. Mitään en kyllä silmin Kuurassa näe, mutta sehän ei tosiaankaan mitään todista..
Joten jos jonkun lähipiirin koira myös kovasti rupeaa rapsuttelemaan, niin olette sitten tietoisia..ja pahoittelut, jos olemme jonkun "saastuttaneet"..
Toinen vaihtoehto on tietty se, että koska Qlla on jälleen selkälihaksetkin aika jumissa, niin sehän voi yrittää verryttää oloaan ahkeralla ruopimisella.No mene ja tiedä...Lääkkeet tuskin haittaavatkaan, ja uusinta parin viikon päästä.Ja on Tanjankin sitten kivampi hieroa Q, kun siellä ei ainakaan uiskentele turkin joukossa mitään ylläreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti