Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaistreeniä

Aun kanssa aamulla Haunisiin.
Ensin esineruutuun, ja ajatuksena palkata Q jo heti ekasta, ja jopa päättää treeni siihen.
Esineet oli Anun, kolme kappaletta, vasen takanurkka, oikea reuna n 30 metrissä ja vasemman reunan lähellä n 10 metrissä.Jipsu oli ollut ruudussa meitä ennen.
Q lähti hyvin, löysi nopeasti takakulman esineen(lasten nilkkasukka), ja oli tuomassa , kun ei voinut ohittaa Jipsun pissaa,siellä se autuaana ryysti pissapaikkaa, joka oli siis suurin piirtein ruudun keskellä.No hyvä häiriö, ja tiedänpä sitten , että tyttöpissoihin ruudussa Q lankeaa varsin todennäköisesti.(Ja nyt mulla on siihen strategia).Huusin hetken päästä, että "riittää jo, nyt esine", ja Q toikin sitten sen sukan.Kaivoin lippiksen esille palkaksi, ja puolhuolimattomasti se sitä vähän kiskoi, mutta selvästi sillä oli visio, että se halusi jatkaa hommia.
Päätin antaa sen hakea vielä yhden.Ja se irtosi taas takarajalle, etsi siellä kunnes se kakkahätä yllätti, meni onneksi nätisti ihan ruudusta takarajalta ulos kakalle.Mä en tosiaan muistanut sitä tuossa kohtaa enää, jos olisin muistanut, niin en varmaan olisi lähettänyt.. Aamulenkillä se ei ollut malttanut tehdä asioitaan ,kun piti vaan haistella juoksunarttujen hajuja, ja tiesin että se hätä kyllä voi yllättää.Ei siitä oikein voinut vihainenkaan tällä kertaa olla,oma syy.
Anyway, se kuitenkin itsenäisesti palasi ruutuun, ja jatkoi siellä etsimistä ja työskentelyä ilman , että ajatus olisi katkennut.Kuitenkin kun ei heti löytynyt ,yritti se nostaa koipeaan puuhun, mistä rähähdin ja kielsin.Se uskoikin, ja lähti takaisin hommiin,ja hetken päästä löysi sen etualan esineen, ja toi mulle.Nyt kelpasi sille jo palkkakin ,eli oli omasta mielestäänkin tehnyt tarpeeksi hommia palkkaantuakseen lelusta.
Joten ei ollut täydellinen ruutu ollenkaan, mutta olin silti kohtuu tyytyväinen.Edistystä on tapahtunut siinä ,että sille voi huomauttaa, ilman että kokonaan lakoaa tehokas työskentely, eikä se mene enää samassa määrin tahtojen taisteluksi.Eli sillä on halu tuoda niitä esineitä,vaan hormonihyrrä se on:-(
Esineruudusta menimme katsastamaan kentän kunnon, ja hienosti se oli aurattu.Kyllä siellä treenata voi.
Otimme heti aloituksessa mielikuvitusilmoittautumisen koirat rinnakkain, mutta se sujui tosi huonosti alkuun.Sain Qlle aika monta kertaa pärähtää ja lapasella läpsäsinkin nassulle pari kertaa, kun ei millään meinannut pysyä nahoissaan.Vihdoin se uskoi, ettö ok, kaipa mun tarttee pitää se kontakti, ja sitten se seurasi hyvin.Jipsu meni paikkamakuuseen , ja kun lähdimme liikkeelle, ei Q enää yrittänyt kuikuilla sinne, vaan piti kuuliaisesti kontaktia, siitä palkka.
Peli hetkeksi seis, ja sitten uudelleen seuruutusta, nyt Anu piti meitä silmällä ja tsekkasi, että hyvin sujuu,ja Jipsu joka oli Anun kanssa oli meille pikkuhäiriönä.
Se sujui hyvin, otin myös juoksuosuudet ja hitaan, välillä poispäin Jipsusta ja välillä kohti.Kerran jouduin huomauttamaan siinä juuri liikkeelle lähtiessä, mutta muuten oikein hyvin.
Lopuksi Q sai tehdä eteenmenon jalkapllolle, ei valmistelevaa osuutta, sujui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti