Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Iltahuiskaus

Palauttaessa videoita illalla päätin extempore mennä ottamaan muutaman eteenmenon kentälle.
Treenisuunnitelmassa näet lukee että tammikuun teemana on eteenmenot, mutta enpä ollut saanut aikaiseksi montaa kertaa treenata..
Menin shäfereiden kentälle, ja siellä muistaakseni neljä toistoa.
Eka oli sairaan hieno.En ottanut kylläkään maahanmenoa, se selittänee sen "hienouden" mutta erityisen tyytyväinen olin siihen valmistelevan osuuden seuraamiseen.Q ei edistänyt yhtään, vaikka tiesi kyllä purutyynyn olevan siellä, joten edellisen kerran tiukka natsimeninki oli jäänyt kytemään;loistavaa.
Tokalla eteenmenolla otatin maahanmenon,tai siis yritin, vaan vauhdilla juoksi pois. Uusi yritys, jätin Qn istumaan toiseen kentän laitaan ja olin jättävinäni tyynyn.
Jälleen hieno valmisteleva seuraaminen,on se niin hieno poika,vauhdikas eteenmeno ja meni myös maahan käskystä.Tuntui tosi mukavalta, tietenkin voisi mennä nopeammin, mutta vihdoin mulla on fiilis, että tämäkin liike rupeaa hahmottumaan ja valmistumaan!Ai niin ja huusin Zip ja palkka tuli multa.
Vielä yksi eteenmeno.Taas otin sen valmistelevankin osuuden,edelleen hieno, vauhdikas eteenmeno suoralla palkalla eli tyyny löytyi takarajalta ja onnellisena kotiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti