Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Ravistettava ennen käyttöä

Tuo vanha letkautus pitää kyllä valitettavasti Qn kanssa aika tavalla paikkansa.
Ajelin tänään Haunisiin lenkille plus tottistelemaan.
Q tarjosi aktiivista kontaktia jo alussa mutta kun seuraaminen aloitettiin, painoi se ihan sikamaisesti ja aurasi. Niinhän se teki
jo viimeksi kaavion alussa ,mutta tällä kertaa turjutin sen, ja osoitin, että löysäilyä tai hutilointia ei sallita. Ja kas kummaa ,johan se alkoi hommiin heti aivan toisella asenteella.Se antoi energisen, voimakkaan ja tarkan, parhaan suorituksensa. Eli se oli aivan mahtava! Silloin kun se on tuollaisessa mielentilassa ,ei meillä ole hätäpäivää. Mutta onhan se vähän kurjaa ja turhauttavaa ,että melkein aina se pitää ensin ihan oikeasti ja kirjaimellisesti ravistaa , ennen kuin se viitsii vaivautua antamaan parhaansa. Tää on se selkein juttu missä sen dominanssi tulee esiin.Kun ainahan se tietysti haluaa tehdä tottista mutta tekee vain puolivaloilla ,jos ei vaadi. Toki jos sillä vielä olis sitä miellyttämishalua runsaasti, olisi se jo täydellinen koira, ja elämä olisi liian haasteetonta;-)
Pitkä ruinutus taas alkuun,onneksi itse treeni oli alun ravistelun jälkeen lyhyt ja onnistunut.
Seuraamista, pitkä kaavio mutta 'sekotettuna'. Vire ja asenne super kaiken aikaa.
Liikkeestä istuminen kaikin puolin hyvin, ja palkkasin kiittävän merkin jälkeen.
Luokse+maahan ; hyvä valmisteleva ja loppuosa. Pidättelin edessäni n 6 sek ja kehuin kun ei ennakoinut.Sivulle siirtymä täysi mutta ehkä vähän pomppuisa? Ei palkkaa vielä tästäkään.Q näki tässä yhteydessä kentän päädyssä olevan eteenmenon pallon mutta malttoi olla ryntäämättä sinne.
Liikkeestä seiso hienosti sillä kuvitteli varmaan pääsevänsä takapalkalle pallon luo. Vaan ei päässyt, sillä palasin sen luo ja palkkasin nakin palalla kun pysyi suorana siihen asti että olin sen vierellä.
Tästä seuruutin takaisin kentän toiseen päätyyn.Eteenmenon valmisteleva osuus hyvä ja siinä sd treeni jo olikin, Q pääsi pallolleen.
Ensi kerralla noudot ja eteenmeno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti