Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Haku 11.12 Saramäki

Viimeinen treeni ennen taukoa meillä..
Noin sadan metrin rata,jolla kuusi piiloa ja jotka kaikki otin.
Aloitus oikealta ja ilmaisut 24-12-36-40-50.
Tänään tuli vähän sitä sun tätä..osa pistoista oikein kelvollisia ja osa vähemmän..
Eka: se oli kohtuusuora muistaakseni.Haukku ei alkanut alussa kunnolla rullaamaan ,vasta noin 10haukun jälkeen kuulosti vaivattomalta.
Vasemman Puolen aloitus oli huono;kaarsi jo alkumetreillä.Päivän suurin saavutus taisi olla se,että Q tuli välittömästi takaisin kun huusin sitä korjatakseni piston! Jee!
Korjauslähetyksellä juoksi suoraan ja aivan ylisyvälle,jälleen! Eikä edes bongannut Elinaa paluumatkalla ,tais nenä unohtua kiinni. Elina myös seisoi puun runkoa vasten,mutta ei sen nyt olisi pitänyt hämätä. .
Kolmas kerta toden sanoo,ilmaisussakaan ei vikaa.
Oikean puolen kakkospiilolla kaarsi taas. Hiukan ennen piiloa ja olin ihan äkeissäni onko nenänkäyttö vallan unohtunut! Kutsuun jo sitä mutta sai hajun vähän tuulen alle päästessään ja bongasi ukon,ilmaisu tökki jälleen jonkin verran.
Vasemman puolen keskipiilo oli lähipiilo eli ukko oli noin 15 metrin syvyydessä kallion kolossa. Tässä vaiheessa oli jo nekkukin auennut tai ainakin Q muisti turvautua siihen, eli täydessä vauhdissa kieppasi ympäri ja meni piloille ,ja tällä puolilla ilmaisu oli sävyltään oikea,tosin olihan se toki lyhytkin.
Kaksi viimeistä oli pistoiltaan suoria ja hyviä,mutta näissäkin oli haukussa taukoja..plääh!
Nyt viimeistään on myönnettävä että meillä on takkua ilmaisuissa ja kannattaa varmaan etsiä viisaammilta neuvoja. Tauon jälkeen taidan treenata jonkin aikaa niin et on vain hyvin lyhyt ilmaisu jos lainkaan.Ja sitten mietitään.Tällä hetkellä ei uskoisi että mun uskoakseni sillä oli kerran muinoin vallan kelvollinen haukkuilmaisu enkä kuvitellut että siihen mitään suurempaa ongelmaa voisi tullakaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti