Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Haku 4.12 lentokentän maastossa

Päivän teemana pitkät ilmaisut ja yliheitot, sekä Hauskuus!
Radalla oli kahdeksan "piiloa", aloitus vasemmalta. Ilmaisuja vaadittiin ykköseltä neloseen 40-50 haukkua, siitä eteenpäin määrä oli vapaa, kuitenkin melko lyhyt.
Qn risteily yliheittoineen oli pääosin varsin mallikelpoista, mutta ekan piston uusin, sillä kaarsi liian aikaisin aluetta eteenpäin.Myös nelosella juoksi turhankin syvälle, ja tullessaan pois joutui kaartamaan vähän taaksepäin päästäkseen maalimiehelle.
Kiltisti oli kuulolla, eli meni vauhdilla yli muina kertoina, mutta sillä yhdellä jossa päätin suoristaa sen linjan, tuli kiltisti ihan kiinni munhun "tässä"-käskyllä. Viitonen vasemmalla oli myös suora mutta aika ylisyvä, juoksi taaimmaisenkin kallion laelle johonkin 80 metriin, paluumatkalla kuitenkin löysi maalimiehen hyvin.
Ilmaisuista ensimmäiset kolme pitkää ilmaisua olivat hyviä! Neljännellä haukkui hyvin n 25, piti lyhyen tauon ,ja jatkoi n 5 kimittävää haukkua, kunnes taas petrasi loppua kohden, mutta hyväksi ilmaisuksi en sitä väittäisi. Kuuluuhan se keskilinjalle ja kyllä siinä ohjaaja saisi edetä ilman suurempia pysähtelyjä, mutta.. rakennettava vaan lisää vielä :-(
Loppusuoralla Anu teki hienon ratkaisun eli haastoi Qta tuijottamalla sitä silmiin ja heti Q haukkui ratkaisevasti paremmin. Nyt suunnitellusti pitää saada intervallisesti rakennettua kestävää ja ponnekasta haukkua, ja voisi loppuosasta rataa, silloin kun on pitkä rata, vähän avittaa juurikin tuolla katseella tai muulla nostattavalla efektillä.
Kuutospiilo oli maakuoppa, siellä Qlla kesti hetki aloittaa koko ilmaisu, eli taas korostuu sekin että niitä kaikennäköisiä piiloja pitäisi muistaa tasaisesti tarjoilla.
Summa summarum : 80 % treenistä meni ihan perfecto, ja loput 20 % ihan kelvollisesti vaikkei niin tyylikkäästi kuin haluaisin.
Ei pöllömpää, ylihuomenna taas metsään :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti