Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 6. joulukuuta 2011

Haku 6.12 Saramäki

Avoimen luokan rata, josta käytin viimeistä ,eli oikeaa takakulmaa lukuunottamatta, koko radan.
suunnitelma: löytö-löytö-tyhjä-tyhjä-tyhjä-löytö-tyhjä-tyhjä-löytö.
Ilmaisut nousujohteisesti . 10-20-30-40.
Aloituksen pisto vasempaan oli suora n 40 metriin, sitten aavistuksen taas kaartoi mutta suoristi linjan lähes saman tien ,kun sai ukosta hajun. Anu oli kiivennyt ison kivenlohkareen päälle, ei aiheuttanut Qssa hämminkiä, hyvä homma. Ilmaisu hyvä.
Kakkospisto ei ollut kaunis; aloitti suoraan , lähti kaartamaan liian aikaisin jo vähän ennen kuin saapui tiheiköstä aukealle pellolle. Nenä sentään onneksi toimi, eli joutui kaartamaan taaksepäin päästäksen ukolle. Ukko oli 42 askelparin syvyydessä eli noin 70 metrissä, Q käväisi taas ainakin 80ssa. Ilmaisussa haukkui hyvin 10, ja piti pikku tauon. Sitten taas haukkui hyvin 10 ja tauko. Voiko noi olla niin fiksuja että ne laskee?? Eli tyyliin "ahaa, tänään haukutaan 10 sarjoissa " :-) No ehkä ei sentään, mutta Marja oli fiksu ja odotti että Q haukkui sen n 24-25 ja palkkasi vasta sitten.
Sitten rivi tyhjiä, ekalla teki jonkun oudon kiepauksen taas , eli juoksi n 15 metriä ja tuli takaisin meidän luokse. Anu arveli myöhemmin ,että koska me koko lauma lähdettiin kipittämään massana kovaa vahtia eteenpäin se siitä kenties hämmentyi. Joo, mielelläni nielin tuon selityksen:-) ja voi ihan oikeasti olla uus juttu sille. Uusinnalla teki tosi hienon piston. Ja kaikki muutkin tyhjät oli mun mielestäni aika hyviä, ja joissain heitin sen vauhdista yli, ja se pätevästi lähti suoraan niissäkin.
Kolmoslöydöllä eli kuudennella pistolla ilmaisi tosi hyvin ilman taukoja, ja myös viimeisellä löydöllä haukkui hienosti. Elina tosin varmaan antoi sille suunnitelman mukaisesti avun ,katsomalla sitä silmiin, mutta haukku oli nyt hyvä, eli vahvistaa voi ja kannattaa juuri loppupuolella rataa.
Q oli tänään ihan hyvä! Kuljetuksen hallinnassa jaksoin tehdä vain ykköseltä ja kakkoselta, se oli oikeastaan ainoa juttu kun oli taas tänään hiukan hankalaa. Kyllähän se pysyi suht lähellä, mutta ei "vapaaehtoisesti", eli aika tiuhaan saa käskyttää. Palkkailinkin kyllä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti