Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

maanantai 12. joulukuuta 2011

Dsc ma 12.12

Tänään kahdestaan Anun kanssa.
Alkuun treenailin taas niitä jääviä takapalkalla.Että tuntuukin tosi kivalta toi takapalkkaus! Miten mä en oo tajunnut niitä ennen ottaa käyttöön !!
Selkeästi Q otti asennot nopeammin ja koko sen ilme on nyt ihan eri..ok tässä alussa ,vireen noustua näissä huimasti ,oli valmistelevan osuuden seuraaminen aika rumaa suorastaan, eli Q ahdisti ja painoi,mutta eiköhän se saada kyllä palautettua helposti,ja nytkin loppua kohden se malttoi myös seurata paremmin. Istu ja maahan meni kerralla oikein ,seisossa yritti alkuun istua parilla ekalla yrityksellä.Otin yhden niin että heitin suoraan palkan ja heti perään toisto,nyt hyvin.Näiden jälkeen taas koko sarja, jotka kaikki oikein hienosti ! Mahtavaa,kyllä me näihinkin vielä oikea tunnetila saadaan..
Sitten seuraamista:alkuun aukesi takaata hieman ,korjasi kyllä itse aktiivisesti hetken päästä. Käännökset sillä toimii hyvin edelleen,mihin tänään muistin kiinnittää huomiota oli se ,että palkkasin kun siirtyi juoksusta hitaaseen siististi ilman että olisi yhtään auennut perästä.
Nouto ja hyppynouto Anun ja Jipsun kapulalla.Jollain kerralla jäi turhan kauas ja sen korjasin,muissa etäisyys ok ja kaikissa suora asento.

Ensimmäisellä hypyllä kiersi takaisin tullessa,mutta sillä ei oikeasti ollut tilaa tarpeeksi esteen takana. Kun siirsimme estettä niin,että mennessä oli lyhyempi tila ja taakse jäi reilummin,hyppäsi Q puhtaasti yli.Q ressu kun on niin jättiläinen..
Paikkamakuu melko loppuun,aika 6minuuttia.Q oli tänään hipihiljaa!ja muutenkin rauhassa vaikka Jipsu otti treenin ihan vieressä.
Viimeiseksi vielä paikkamakuusta sivullesiirtyminen ja "seuruukaavioon" ja palkka yhden hengen henkilöryhmän jälkeen.Vireessä ei ongelmaa,hyvin nosti itsensä kontaktiin ja energisen oloiseen tekemiseen.
Kyllä tottis niin hauskaa on,varsinkin silloin kun tuntuu että jossain liikkeessä nytkähtää joku pyörä etiäpäin,niin kuin nyt noissa jäävissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti