Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

tiistai 6. joulukuuta 2011

DSC 5.12

Kumman paljon tunnissa ehtii kolmistaan.
Sekalaisessa järjestyksessä..
-paikkamakuu: eka heti alkuun.Pitkähkö aika ( 7 min), pysyi hyvin vaikka Jipsu treenaili välillä ihan vieressä ja sitä myös palkkailtiin.Luoksetulo myös niin että Jipsu juoksi Qta kohti n kolmen metrin päässä, ei aiheuttanut nykimistä. Mutta! Q piti kyllä jonkin verran möykkää, eli aivan levollinen se ei ollut:-( Treenattava paremmassa mielentilassa seuraavalla kerralla. Treenin loppuun otin toisen paikkamakuun, siinäkin se hiukan vinkui keskivaiheilla.Aika n 5 min.
-seuruu: henkilöryhmä , kerrassaan hyvin.En ainakaan muista mitään virhettä, myös ulkokaaren kierto oli tiivis. Yksi täyskäännös meni pipariksi kun seuruutin ihan päin takaseinää, uusinnalla ok. Muutkin käännökset hyviä, hidas ok, mutta juoksussa mun pitää muistaa pitää oma vauhti sopivana.Eli ei mitään pikajuoksua (niin kuin mä nyt edes pääsisin kauhean lujaa:-) mutta se on just se tietty vauhti kun on paras, ja välillä en vaan muista mikä se vauhti on.. Juoksuosuuskin tokalla yrittämällä parempi.
-jäävät: Jee! Naks mulle, sillä suostuin treenaamaan niitä pahuksen jääviä! Ekaa kertaa Qllekin lanseerattiin takapalkka, ja sehän tuntuu toimivan! Alkuun sillä oli toki pieni epävarmuus e,ttä mistä tai keneltä hän sen palkan saa, mutta nopeasti pääsi juonesta kiinni. Istumiset ja maahanmenot oli myös nopeampia kuin yleensä, sekä Qn asenne syttyi ihan eri lailla:-) Myöskään seisomisessa ei stepannut eteenpäin. Ehdottomasti tätä tapaa jatketaan! Ja mäkin jopa saatoin nyt vähän motivoitua niiden treenaamiseen:-)
-noudot: edelleen 2-kiloisen palautusta.Ekalla jäi hiukan liian kauaksi.Tokalla hyvä etäisyys ja rauhallinen pito, enää aavistuksen kapula vinossa ,sillä se ei ota siitä kiinni ihan keskeltä. Ei paha kuitenkaan. Irrotusvaihe myös hyvä ,eli piti edelleen rauhalliseti kiinni vaikka laitoin kädet kupulan päihin. Parin sekunnin viive ja irti, Q oli pätevä<3
Oikein kiva treenikerta taas. Ainoa miinuspuoli, että se on ottanut vapauden möykätä tuolla vuoroaan odottaessaan, suihkepullo pitää ottaa mukaan seuraavaksi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti