Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Haku su 21.11

Isosuon kaatiksen maisemissa aloitettiin ensin esineillä.
Kaistale oli n 20 metriä leveä mutta täyssyvä, ja siellä oli kolme esinettä valmiina, joista kaksi haetutin.Ekalla pistolla veti oikeasta takakulmasta yli.Tokalla bongasi vasemman takakulman esineen, ja toikin sen suorinta tietä.Välipalkkasin niin että ensin hetki reviteltiin esineellä ja sitten vaihdoin namiin.
Kolmannella lähetyksellä meni taas sinne oikeaan takakulmaan, ja hyöri siellä aikansa, mutta tuli ilman esinettä.Myöhemmin hoksasimme että se oli varmaan ottanut sen esineen ja palatessa kun oli niin ryteikköinen maasto, oli vissiin hukannut sen.Niinpä kun taas lähetin keskeltä ruutua se pyrki taas sinne oikeaan reunaan, ja jälkiviisaana ihmekö tuo..No hienoa kuitenkin että kun kutsuin sen luo ja lähetin siitä keskeltä , mutta nyt käänsin sitä hiukan vasempaan, niin lähti taas ihan hyvin, kieppasi itsensä ympäri siinä kaatuneen puunrungon luona, ja tarkensi hyvin missä esine oli.Otti sen myös suuhun heti, mutta kyllä se siellä hetken esine suussa pohti tuodako vai ei.Hetken kuluttua, (joka ei ollut onneksi kauhean pitkä) se kiltisti toi sen, ja taas leikittiin esineellä ja sitten vaihdoin sen ruokaan. Tyytyväinen olin, sillä Keijo vielä kertoi että siellä oli ollut kuulemma hirvikin vasan kanssa edellisenä iltana juuri samoilla kohdin, eli hienoa että Q kuitenkin keskittyi esineruutuun ja vaikka pikku kauneusvirhe sattuikin, niin ratkaisi hyvin,eli tällä kertaa ei lähtenyt lätkimään sen esineen kanssa vaan valitsi mulle tuomisen.Tuota arpomista tapahtuu nykyään silloin jos ruudun aikana tulee joku konflikti, eli nyt esim se että se yksi esine oli siltä tipahtanut ja halusin sen lähettää toisesta kohtaa.Ja silloin Marjan kanssa kun huusin sille siitä Puuhun merkkaamisesta.Eli täytyy jotenkin järjestää ja toivoa järjestyvän ,että ei tule mitään ylimääräistä säätöä esineruudun aikana.Nyt kuitenkin tosiaan teki töitä ihan hyvin, eikä yrittänyt nostaa koipea kertaakaan.
Haku sitten: Sekin meni tosi hyvin.Eilen Helin ja Elinan kanssa treenatessa ei meidän L-harjoitukset oikein sujuneet, mutta olisko yön aikana aivot raksuttaneet..? Tänään kuitenkin se tehtaili oikein kelvollisia L-kuvioita.Aloitus vasemmalta jonne hyvä suora pisto ja oikein hienolta kuulostava ilmaisu, tasaista paukutusta n 15 haukkua palkaksi tennispallo.
Kakkonen oikean etukulman kautta L , ja kääntyi siis hyvin.Jaanalla oli hiukan tällä pistolla tökkässyt, mutta ei kuitenkaan mitään näykkimistä,Täytyy olla taas kuulolla tämän jutun kanssa.Lopuilla kaikilla oli kumminkin ollut ihan korrektisti.
Kolmonen vasemmalle, siellä piilo ei ollut täydessä syvyydessä, vaan n 30 metrissä.Lähetin vähän jo ennen piiloa, sillä halusin ettei jää yhtään käymätöntä aluetta plus että halusin hyvän baanan ja kisoissakin olisin varmasti lähettänyt just siitä kohtaa.Joten Q irtosi hienosti täyteen syvyyteen, kääntyi oikeaan suuntaan ja paluumatkalla bongasi hajun ja meni piilolle.Lyhyt ilmaisu.Tennispallo.
Neloselle tuli pieni L, lyhyt ilmaisu ja Wubbakongi palkaksi.
Viitoselle myös L , 10 haukkua tai vähän yli, kuulosti hyvältä, Wubbakongi.
Ja viimeisellä ensin yritin aika tyhmästi lähettää sen siitä jyrkästä rinteestä huolimattomasti, jolloin se lähti viipottamaan viistoon aluetta lähes keskilinjan suuntaan.Tuli kutsusta takaisin, ja nyt menin lähettämään hieman aiemmasta kohdasta, ja pistosta tuli todella kaunis syvä L, ja lyhyt ilmaisu riitti.
Selvästi Q oli tyytyväisempi kun taas sai kaikilta ukoilta pallon tai Wubbakongin, nami ei taida aina riittää sille,tai ainakin sen sitten pitää olla jotain aivan superia.
Loppuringissä se sai vielä lihapullia ja kehuja ta vielä pikkaisen revitysta Anu kannsa, ja sain viedä tyytyväinen koiran autoon.
Oli kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti