Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Eturauhasvaivoja

Jep,mä tiesin sen..
Qhan on ollut vähän outo jo jonkin aikaa, ja kun se lisäksi jo liikkuikin mun mielestä oudosti, plus että jotkut vanhat harmit palasi taas vähän yllättäin ja sangen voimallisina.., sain sen vihdoin vietyä kauheiden työkiireiden jälkeen vasta alkuviikosta lekurille.
Vähän T oli ensin sitä mieltä ,ettei välttämättä olisi niin häikkää, kun kuulemma eturauhanen ei nyt ollut niiiin iso, ja oli oikealla paikalla jne, sekä kun Q antoi ihan rauhassa kopeloida eikä osoittanut mitään aristamisen elkeitä.Noh, yritin siinä sitten vikistä että kun toi on kohtuullisen kova eikä turhista valita..Hiukan ihmetyttää miten usein lekurilla(kaan) mua ei oteta heti todesta.Ilmeisesti onnistun jotenkin hämäämään lempeällä ulosannillani, ja lekurit luulee mun liioittelevan oireita ,vai mikäkähän siinä on.Anyway,kyllä mä koirani tunnen ja vallan mainiosti osaan myös tiedostaa milloin kaikki ei oo niin kuin pitää.Carloksen tapauksessa (Addison) sain todella vääntää rautalangasta lekurille ja tosiaan vaihtaa lekuria kesken rumban(Mysselle ikuinen kiitos!), Fionan tapauksessa jälleen uusi lekuri väitti ettei taatusti ole vierasesinettä vatsassa, paitsi että löytyihän se maissintähkä kahden kuukauden jälkeen! Ja taas..alkuun pientä epäuskoa..No tämä lääkäri on kyllä tosi mukava ja oikeasti sangen pätevä, eli sinänsä ei mitään pahaa sanottavaa. Kun siis pissanäytteen pikatesti näytti kahden plussan verran verta siellä pissan joukossa,hänkin totesi että "oho" siellä ihan oikeasti on häikkää.
Jospa Q saataisiin nyt vaikka kuntoon.Ja se on kyllä just sen tyyppinen koira, että ei jätä asioita tekemättä vaikka sattuisi, mutta saattaa kyllä muilla tavoin ilmentää kipua.Selittää monta asiaa.
Mutta jossain välissä ollaan jotain treenailtukin.
Seuraaminen on taas mielestäni parempaa, välillä meinasi edistää jonkin verran,Palkan paikan kanssa saa olla tarkkana, ja myös palkkaussuunnan kanssa.
Jäävät liikkeet ovat olleet ahkerassa treenissä, ja istu sekä maahan ovat nopeutuneet , seison osaa kotipihassa ja lähiparkkiksella, mutta kentällä tahtoo valua helposti.
Noudossa on ollut mun mielestä hiukan veitsenterällä, ettei Q ole hilpassut sen kapulan kanssa, sillä on ollut sellainen villi katse.Mutta toistaiseksi hermo on pitänyt.Eli ei kannata treenata kuin harvoin, ja aika paljon iskunoutona.Sen kerran kuitenkin kun ollaan tehty kokonaisena liikkeenä, on se ollut hieno! Oikeasti! Siinä on asennetta! Järjetöntä vauhtia kapulalle, nopea isku, nopea laukka takaisin , suoraan tiiviiseen esntoon ja autuas rauha luovutuksessa.Jotain me ollaan oikeinkin osattu tehdä.
Ainoa vaan , että kun se näkee kapulan , rupeaa kierrokset nousemaan jo vaarallisen korkeiksi, tasapainoilla pitää.
Eteenmeno sitten tökkii.Tai ei siis itse eteenmeno, mutta siellä maahanmeno.Voi kun tottis on välillä niin vaikeaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti