Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Haku 28.11, Lentokentän maasto

Aikamoisessa pakkasessa, treenatessa ei niinkään tuntunut kylmältä, mutta kun otin Kuuraa autosta ulos kotona, se ontui takajalkojaan.Oli ressu vissiin niin kohmeessa:-(
Mutta: Oikea etukulma oli tällä kertaa ensin, ja vasen kulma vähän eri kohdassa kuin yleensä.
Suunnitelma: kaikki ilman apuja, muutama haukku riittää ilmaisuksi.Ekalla maalimies kuljettaa takarajalla eteenpäin ja Un muotoisesti, josta yritän treenata sisäänkutsun. Toka valmiina vas, kolmas oikealle, nelonen tyhjä vasemmalle ja löytö viimeinen oikealle.
Ekalla pistolla (maakuoppa) seilasi jonkin aikaa siellä, eli meni ensin suoraan, sitten kaarsi pikkaisen taaksepäin, meni parikymmentä metriä ylisyvälle, ja paluumatkalla löysi.Muuten ok, ja kuljetus Marjan kanssa hyvin, ei meinannut vaan millään tajuta, että maalimiehen voisi jättää vaikka kutsuin.Tuli puoliväliin, palasi Marjan luo, ja lopulta tuli.Tätä siis pitää treenata!
Kakkonen ei ollut ihan suora pisto, mutta sai hajun ja löysi melko nopeasti, haukku ok, ja lihapullat kelpasi hyvin.
Kolmospisto oli huono, meni suht täyteen syvyyteen, ja kaarsi piston väärinpäin eli kääntyi oikealle.Sieltä tuli takaisin ja uusi lähetys, nyt menin vähän matkaa sisään metsään, nyt hyvin.
Nelosen tyhjä vasemmalle kallionrinnettä ylös oli hieno! Siellä se meni täyteen syvyyteen ja kaarsi just hienosti eteenpäin.Palkkasin!
Ja viimeinen myös hyvä, lähetin vähän ennen piilon kohtaa, joten teki pienen Ln.Sen se ratkoi hyvin.
Nyt sitten pitää vaan muistaa noi L treenit ja kuljetukset ym, täytyy saada rikottua Kuuralta se kaava että oikealla puolella kääntyy niin helposti väärin!
Treeniteemoja siis:
-kuljetukset
-l-luviot oikealla varsinkin
-sisääntulotreenit
-tyhjät
-ja taas suoraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti