Kuura 14 viikkoisena

Kuura 14 viikkoisena
Talvihallan Blizzard (e.Valkohampaan Talvihalla,i.Faro von der Simmeringer Haide)

perjantai 26. marraskuuta 2010

Kiireen keskellä jotain yritystä...

Hirveä kiire, ja treenaus ihan hunningolla!
Joka tapauksessa maanantaina kerettiin tokoryhmämme harkkoihin:
muistikuvia, mutta jo tässä vaiheessa vähän hataria:-)
-ainakin seuraamista, ilman välipalkkaa ekassa sessiossa, ja liikkurin käskytyksellä.Se oli oikein kelvollista, vaikka itse sanonkin.Myös lähestyminen kohti ihmismuuria oli hyvä, eli kontakti ei katkennut,loistavaa ;tässä on siis edistytty.
Liikkeestä maahan oli jälleen hidas, mutta jäi kyllä paikoilleen.Ja tässä yhteydessä kävi ilmi, että enpä ole näköjään treenannut sitä ylös nousemista sivulla.Siinä se pönötti vaikka annoin mitä käskyjä.Ja törkeästi vielä unohdin tavallaan koko koiran kun rupesin siinä muille voivottelemaan että jaa-a eipä osatakaan tätä..niin Qlla hippasen paloi käämi, ja se rupesi huutamaan mulle lähes pää punaisena.Ansaitsinkin sen kenties? Joka taapuksessa pienen väännön jälkeen ( tyyliin "ei ole kiva juttu kumminkaan että täällä karjut") Qn kanssa treenattiin vielä luoksetulo ja nouto.Kumpikin hyvin.Noudossa ekaksi otin koko liikkeenä, mutt muistin palkata alussa namilla siitä että pysyi istuen odottamassa lupaa, sitten nouto itsessään oli nopea ja suora, ja palkkasin kun oli hetkosen pitänyt tiiviisti ja rauhassa siinä edessä.Eli vaikka kierroksia oli, ja hirveän levotonta siinä vieressä kun agiradalla toinen belgi mylvi ja kiisi, niin Q kiltisti iman mutinoita toi kapulan,jes! Tähän perään sitten iskunouto ja palkka vauhdista mekein heti kun oli kääntynyt ja tulossa mulle päin.
Toka kiekalla otettiin ruutua ja jotain?? Ainakin uudemman kerran seuraamista niin että Marja A häiriköi kaikenlaisilla oudoilla käskyillä.Siinä Q meni kyllä vipuun muutaman kerran, varsinkin "kukkuu-huutelut" oli hiukka liikaa.Kunnes taas sillä syttyi lamppu; " ai tää oli tätä häiriöseuraamista" ja sitten se suoriutui taas vallan hyvin.
Lopuksi seuruutin vielä juoksuosuutta ja hidasta, ne meni tosi kivasti.
Kotioloissa sitten ollaan hinkattu liikkeestä maahantippumisia, ja välillä ne tosiaan on jo sitä mitä pitää, eli nopeita (tai no Qlle nopeita) , välillä sitten taas ei..huoh.Täytyy kai vaan hinkata ja hinkata, ihan nopeasti toi ei taida mitään oppiakaan..toivotaan ,että sitten kun viimein "uppoaa" niin pysyisi sitten kanssa muistissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti